Home

Home

Happy Hippo - Studio Pistache bvba
Boelare 54 - 9900 Eeklo
BTW: BE0882 524 410
E-mail: info@happyhippo.be

Contactpersoon: Jo Permentier of Sven Bauwens

Telefoonnummer: 09 324 85 75

Verkoopovereenkomst
De verkoopovereenkomst komt tot stand tussen Studio Pistache bvba en de meerderjarige opdrachtgever (de ‘klant’), op het ogenblik dat u een bestelling plaatst op onze webshop Happy Hippo en u een e-mail krijgt ter bevestiging van uw bestelling. Ieder die een bestelling plaatst bij Studio Pistache bvba, verklaart zich akkoord met deze verkoopsvoorwaarden.

Het elektronisch bewijs (bijvoorbeeld : e-mail, backups, ...) wordt door alle betrokken partijen aanvaard binnen het kader van de verkoopovereenkomsten en relaties.

Herroepingsrecht - Retour
De consument heeft het recht aan Studio Pistache bvba mee te delen dat hij afziet van de aankoop, zonder betaling van een boete en zonder opgave van motief binnen 14 kalenderdagen vanaf de dag die volgt op de levering van het product. De consument stuurt dan de goederen in originele verpakking op eigen risico en op eigen kosten terug. Uitgezonderd gepersonaliseerde producten, labels en kaartjes. 

Artikelen die niet aan uw wensen voldoen of bij aankomst beschadigd zijn, kunnen teruggezonden worden naar Happy Hippo - Studio Pistache bvba, Boelare 54, 9900 Eeklo onder volgende voorwaarden:

Het artikel dient in ongewijzigde staat (nieuw +  labels) teruggestuurd worden binnen 14 kalenderdagen vanaf de dag die volgt op de levering.
De verzendingskosten zijn ten laste van de koper.
Van zodra wij de artikelen in originele staat terug in ons bezit hebben inclusief een ingevuld retourformulier, storten wij u het verschuldigde bedrag (met uitzondering van de verzendingskosten en herberekeningen van kortingen) binnen de 14 dagen terug. Download HIER je retourformulier

Wij behouden ons het recht om retourzendingen te weigeren bij het vermoeden dat de artikelen reeds zijn gebruikt of bij vermoeden van schade, aangebracht door schuld anders dan Studio Pistache bvba of de leverancier van het artikel.
Wij controleren onze artikelen voor we deze versturen en zorgen voor een degelijke verpakking, de klant verbindt zich ertoe de bestelling te controleren bij levering. Aanvaard nooit verpakkingen die duidelijk beschadigd zijn bij het transport en controleer je zending onmiddellijk bij ontvangst! Wij controleren iedere zending voor ze de deur uitgaat. Indien je toch schade vaststelt aan de door jou bestelde artikelen, dan vragen wij je ons daarvan onmiddellijk op de hoogte te brengen. Indien mogelijk vragen we ook ons een foto door te mailen van het beschadigde artikel. Gooi nooit de postverpakking weg voor je hebt vastgesteld dat je zending in goede staat is.

Prijzen en productinformatie
Alle vermelde prijzen zijn steeds uitgedrukt in euro (€), inclusief BTW en exclusief verzendingskosten. Voor een bestelling gelden altijd de prijs en de actie die op het moment van bestelling worden vermeld. Studio Pistache bvba houdt zich het recht om de prijzen van de producten en de productinformatie te wijzigen en te corrigeren. Indien korte tijd later een al aangeschaft product afgeprijsd blijkt te zijn, kan er geen aanspraak worden gemaakt op terugbetaling van het prijsverschil. De opgave van prijs slaat uitsluitend op de artikelen zoals het woordelijk wordt omschreven.

Ondanks het feit dat de catalogus en website met de grootst mogelijke zorgvuldigheid worden samengesteld, is het toch mogelijk dat de aangeboden informatie onvolledig is of niet up-to-date is. Studio Pistache bvba is wat de juistheid, geactualiseerdheid, of volledigheid van de aangeboden informatie slechts gehouden tot een middelenverbintenis. Studio Pistache bvba is in geen geval aansprakelijk ingeval van materiële fouten, zet- of drukfouten.

De bijhorende foto is decoratief bedoeld en kan artikelen bevatten die niet inbegrepen zijn in de prijs. Informatie over de artikelen (bijvoorbeeld maten en materialen), betreft altijd indicatieve informatie en kleurschakeringen op de foto kunnen licht afwijken van echte kleuren. Wanneer U specifieke vragen heeft over bijvoorbeeld maten, kleur, beschikbaarheid, leveringstermijn of leveringswijze, verzoeken wij u ons te contacteren via info@happyhippo.be

Online bestellen
Door een bestelling te plaatsen bij Happy Hippo, (Studio Pistache bvba) geeft de klant te kennen akkoord te gaan met de verkoops-, leverings- en betalingsvoorwaarden. Nadat je je bestelling verstuurd hebt, krijg je een automatisch gegenereerde e-mail met de bevestiging van je bestelling. Mocht er een fout in ons voorraadsysteem zitten en een artikel toch niet meer voorradig is, dan krijg je daar ten laatste de volgende werkdag bericht van.

De geleverde artikelen blijven tot op het moment van gehele betaling door de klant, de exclusieve eigendom van Studio Pistache bvba. Het risico wegens verlies of beschadiging gaat evenwel over op de klant vanaf de levering. Elke zichtbare beschadiging en/of kwalitatieve tekortkoming van een artikel of andere tekortkoming bij de levering, moet onmiddellijk worden gemeld, op straffe van verval van elk recht.

Op alle overeenkomsten tussen Studio Pistache bvba en de klant is het Belgisch recht van toepassing. De Belgische rechtbanken zijn exclusief bevoegd.

Betalen
Wanneer u een bestelling plaatst bij Studio Pistache bvba  krijg je een orderbevestiging per email toegezonden (indien je binnen het halfuur geen e-mail ontvangt, gelieve ons te contacteren via info@happyhippo.be).

Je kan betalen via: Multisafepay: creditcard, kbc, ideal, payconic, visa, mastercard, mobile pay, … Of in onze winkel. 

Levering en verzending
Wij behouden ons het recht om onze verzending tarieven aan te passen indien nodig. Verzendingskosten staan steeds duidelijk vermeld op uw orderbevestiging en op uw factuur.
Bij afhaling in onze winkel tijdens de openingsuren worden geen verzendingskosten aangerekend.

Naar België
Binnen 3 werkdagen na de ontvangst van de betaling, versturen we je pakje. 1 à 2 werkdagen later zal het pakje aangeboden worden door de postbodeVerzending - Je verzending in België is gratis bij bestellingen vanaf €50. Onder €50 betaal je €5,95.

Naar Nederland
Na ontvangst van de betaling maken we uw pakje klaar, binnen de 2 werkdagen na de ontvangst van de betaling, versturen we je pakje.
- Je verzending kost €9,95 voor bestellingen onder €125.
- Je verzending kost €6,95 voor bestellingen boven €125.

Naar Frankrijk en Duitsland
-Je verzending kost €9,95.

Privacybeleid
Alle privégegevens worden enkel intern gebruikt en zullen niet aan derden ter beschikking worden gesteld.