Drinkfles 350ml - Mr lion - Trixie

Drinkfles 350ml - Mr lion - Trixie

€ 20,95
Incl. BTW

Waterdrinkflessen met ons vriendelijke dierengezicht zijn het perfecte, duurzame alternatief voor plastic flessen voor eenmalig gebruik!

Hoeveelheid

Deze leuke waterdrinkflessen zijn een musthave als je op pad bent met kinderen. Met een verscheidenheid aan dieren om uit te kiezen, zal elk kleintje zijn favoriete metgezel vinden om weer op een geweldig avontuur te gaan!

Deze fles is gemaakt van roestvrij staal, waardoor het het perfecte, duurzame alternatief is voor plastic flessen voor eenmalig gebruik. De fles is licht, goed bestand tegen elke impact en geeft geen giftige stoffen af ​​aan het water.

Door het strakke ontwerp is hij gemakkelijk schoon te maken. Was de fles met de hand met een sopje om de levensduur van uw fles te maximaliseren. De flessen zijn volledig lekvrij. De handige dop is ontworpen met kleine kinderen in gedachten en kan gemakkelijk worden geopend en gesloten dankzij het handvat aan de bovenzijde. Elke fles wordt geleverd met een lus om de fles te dragen of aan een rugzak te hangen.

Elk dier is verkrijgbaar in 2 maten. Het kleine flesje heeft een inhoud van 350ml. De grote fles kan 500 ml bevatten. Beide flessen hebben een slank ontwerp, waardoor ze goed in de kinderhanden passen en gemakkelijk kunnen worden opgeborgen in een rugzak of schooltas. De waterfles wordt geleverd met een dop.

Samenstelling

Fles: 100% roestvrij staal - Dop: 100% PP - Koord: 100% polyester

Aanbevolen leeftijd

3j+

Afmetingen (LxBxH)

15,5x5x0

Misschien vind je dit ook leuk