Pirates battleship +5j - Janod

Pirates battleship +5j - Janod

€ 24,99
Incl. BTW

Piraten zijn in de aanval! Speel de legendarische zeeslag met je kinderen voor spannende momenten! Dit door Janod herziene spel krijgt een geheel nieuwe dimensie! Deze keer hebben de Piraten een magnetische functie in dit spel! Wees de slimste en breng als eerste alle schepen van je tegenstanders tot zinken! Twee moeilijkheidsgraden kunnen gespeeld worden door kinderen vanaf 5 jaar. Voor beginners is er een raster van 20 vierkanten beschikbaar en voor de gevorderden is er een raster van 64 vierkanten beschikbaar. Laat de grappige illustraties je meenemen op een geweldig avontuur! 

Hoeveelheid

Eenvoudig op te zetten: elke speler krijgt 10 magnetische boten die vervolgens op het magnetische rooster moeten worden geplaatst. Elke speler kiest vervolgens een uitwisbaar raster om de locatie van de schoten aan te wijzen die naar het andere kamp worden gestuurd.

Het spel bevat: 4 roosters die in de plastic hoeken van de basis schuiven, 2 compartimenten, 20 magneten, 2 uitwisbare roosters en 2 markers. Dit product is gemaakt van FSC®-gecertificeerd en ander gecontroleerd materiaal.

Product informatie

Afmetingen 30 x 4 x 22 cm (11,8 x 1,6 x 8,7")

Materiaal karton

Aantal spelers 2

Misschien vind je dit ook leuk