Body & shampoo blok ph neutraal - kinderen en baby's - Blokzeep
  • Body & shampoo blok ph neutraal - kinderen en baby's - Blokzeep
  • Body & shampoo blok ph neutraal - kinderen en baby's - Blokzeep
  • Body & shampoo blok ph neutraal - kinderen en baby's - Blokzeep
  • Body & shampoo blok ph neutraal - kinderen en baby's - Blokzeep

Body & shampoo blok ph neutraal - kinderen en baby's - Blokzeep

€ 11,99
Incl. BTW

Creëer een speciaal momentje in de badkamer voor jouw kleintje met onze Baby Shampoo Bar & Body Bar. Deze speciale bar is zorgvuldig samengesteld om het babyhuidje te verzorgen. Met geselecteerde natuurlijke ingrediënten zorgt onze Baby Shampoo Bar voor een liefdevolle reiniging en hydratatie, terwijl de zachte geur een kalmerende en rustgevende sfeer creëert. Geef je baby alle aandacht en liefde tijdens dit unieke badtijdritueel.

Gewoon. Duurzaam. Blokzeep!

Dit vinden wij nog meer gewoon:

  • Geheel plasticvrij
  • pH-neutraal
  • Dierproefvrij & Vegan
  • Handgemaakt in Europa
  • Zonder SLS en Parabene
Hoeveelheid

Baby Shampoo Bar & Body Bar in 1

Ontdek de perfecte verzorging voor je kleintje met onze Baby Shampoo Bar & Body Bar in 1. Speciaal ontworpen met natuurlijke ingrediënten die zacht zijn voor de gevoelige huid en fijne haartjes van je baby.

Deze zachte en voedende shampoo bar bevat onder andere kalmerend Kamille Extract en hydraterende Amandel Olie. Deze ingrediënten zijn zorgvuldig geselecteerd om te zorgen voor een milde reiniging zonder de natuurlijke oliën van de babyhuid te strippen. De werkzame conditionerende werking is te danken aan de rijke mix van Cacaoboter en Olijfolie, die de babyhuid zijdezacht houden en het haar gemakkelijk doorkambaar maken.

Deze combinatie van ingrediënten biedt de ideale zorg voor het tere haar en de zachte huid van je baby. Onze Baby Shampoo Bar & Body Bar is pH-neutraal en mild voor het baby huidje. Geniet van natuurlijke liefde voor je kleintje en onze planeet!

Waarom een Baby Shampoo Bar?

Laten we beginnen bij het begin. Deze Baby Shampoo Bar & Body Bar in 1 is duurzaam om drie redenen:

  1. Verwen je kleintje met de verzachtende en milde reiniging
  2. Efficiënter gebruik: Een shampoo blok gaat 3 keer zo lang mee als een normale fles shampoo.
  3. Een plasticvrije verpakking – need I say more? 

Ingrediënten Baby Shampoo Bar & Body Bar in 1

Niet onbelangrijk: wat zit er in deze Baby Shampoo Bar & Body Bar in 1? Misschien niet het meest interessante leesvoer, maar speciaal voor de bewuste consument hoef je niet ver te zoeken om de ingrediëntenlijst te vinden:

Sodium Cocoyl Isethionate, Aqua, Theobroma Cacao ( Cocoa) Seed Butter, Prunus Amugdalus Dulcis (Sweet Almond) Oil, Olea Europaea (Olive) Fruit Oil, Parfum, Tocopherol (Vitamin E ), Chamomilla Recutita Flower Extract, Pinus Sylvestris Bud Ext

Misschien vind je dit ook leuk