ZonneBlok - SPF 30 - Blokzeep
  • ZonneBlok - SPF 30 - Blokzeep
  • ZonneBlok - SPF 30 - Blokzeep
  • ZonneBlok - SPF 30 - Blokzeep
  • ZonneBlok - SPF 30 - Blokzeep

ZonneBlok - SPF 30 - Blokzeep

€ 19,99
Incl. BTW

De ZonneBlok houdt de de zon tegen en houdt je huid fris en koel. Deze Minerale Zonnebrand is gemaakt met een natuurlijk Zinkoxide UV-filter en is verrijkt met frisse Muntolie. Hierdoor ruikt hij niet alleen lekker, hij verkoelt en verzacht je huid ook. Straal tijdens het mooie weer met de Blokzeep ZonneBlok.

Gewoon. Duurzaam. Blokzeep!

Hoeveelheid
Laatste items in voorraad

ZonneBlok – SPF 30

Het beschermen van je huid is heel belangrijk. Daarom hebben wij bij Blokzeep een minerale zonnebrand ontwikkeld die niet alleen jou beschermt, maar ook het koraalrif. Als werkzaam SPF filter bevat de ZonneBlok daarom het mineraal Zinkoxide. Dit is een 100% natuurlijk UV filter dat niet achterblijft in de natuur of in je lichaam. Zinkoxide beschermt zowel tegen UVA als UVB, wat betekent dat het zowel verbranding als veroudering van de huid tegengaat.

Met deze zonnebrand kun je zowel je lichaam als gezicht insmeren, dus alles wat je nodig hebt zit in één bar. Verder bevat de bar natuurlijke & verfrissende Muntolie. Munt heeft, net zoals bijvoorbeeld Aloë Vera, van zichzelf verkoelende eigenschappen en jouw huid zal je na het zonnen dankbaar zijn.

Waarom Blokzeep Minerale Zonnebrand?

Voor Blokzeep is duurzaamheid heel gewoon. Daarom bieden wij plasticvrije & minerale zonnebrand aan zonder gedoe. Natuurlijke ingrediënten? Heel gewoon. Veilig voor de natuur? Heel gewoon. Zonder uitdrogende alcohol? Heel gewoon. Blokzeep minerale zonnebrand is ook nog eens super zuinig in gebruik en gaan daardoor erg lang mee! Onze verpakkingen zijn 100% plasticvrij en Cradle to Cradle gecertificeerd.

Dus wil je op een duurzame manier je huid beschermen tegen de zon, dan is onze ZonneBlok met SPF 30 geschikt omdat:

  1. (Micro)plasticvrij
  2. Koraalrif veilig
  3. UVA & UVB bescherming
  4. 100% natuurlijk – need I say more?

Hoe gebruik je de ZonneBlok?

De Blokzeep minerale zonnebrand is erg makkelijk in gebruik en daardoor ben je zonder moeite ingesmeerd en klaar voor de zon. Zo gebruik je de Blokzeep natuurlijke Zonnebrand:

  1. Warm de bar op tussen je handen of hou hem kort met de zijkant tegen je huid om op te warmen
  2. Wrijf de bar over je huid en smeer (de zonnebrand) uit met je handen. Tip: ook dit is makkelijker met de zijkant van de bar
  3. Geniet! Maar vergeet je niet iedere 2-3 uur in te smeren als je in de volle zon zit

Wil je meer weten over gebruik van de ZonneBlok, lees dan onze onze blog voor de hele uitleg!

Hoe bewaar je deze Minerale Zonnebrand?

Omdat onze minerale zonnebrand in onze Blokzeep solide vorm is gemaakt, is hij volledig plasticvrij. Wel is het belangrijk om er eenmalig een blikje bij te zoeken. Bekijk hiervoor ons ronde aluminium blikje of krijg dit blikje gratis bij aankoop van twee Zonnebloks.

Ingrediënten ZonneBlok

Niet onbelangrijk: wat zit er in deze Minerale Zonnebrand? Misschien niet het meest interessante leesvoer, maar speciaal voor de bewuste consument hoef je niet ver te zoeken om de ingrediëntenlijst te vinden:

Cetearyl Alcohol, Myristyl Myristate, Caprylic/Capric Triglyceride, Euphorbia Cerifera Cera, Zinc Oxide, Olea Europaea Fruit Oil, Lavandula Angustifolia Extract, Mentha Arvensis Oil, Tocopheryl Acetate, Limonene. -

Misschien vind je dit ook leuk