Shampoo Bar Tea Tree & Citroen - Blokzeep
  • Shampoo Bar Tea Tree & Citroen - Blokzeep

Shampoo Bar Tea Tree & Citroen - Blokzeep

€ 9,99
Incl. BTW

Op zoek naar een frisse en oppeppende shampoo bar tegelijk? Zoek niet verder! De ultieme combinatie van de citrus geurende Citroen en de kruidige Tea Tree. Goed voor je haar, ook goed voor het milieu.

  • Geheel plasticvrij
  • Dierproefvrij & Vegan
  • Palmolievrij
  • Handgemaakt in Europa
  • Zonder SLS en Parabenen
Hoeveelheid

Shampoo bar Tea Trea & Citroen – Voor alle haartypes

Door de natuurlijke ingrediënten is de Tea Tree & Citroen shampoo bar geschikt voor ieder haartype. Deze shampoo bar bevat natuurlijke Kokosboter, Macadamianootolie en Olijfolie, wat een goede basis vormt voor gezond, gehydrateerd en glanzend haar. De Tea Tree Olie die hieraan is toegevoegd heeft van zichzelf een ontvettende en reinigende werking en werkt goed tegen irritaties van de huid. Hierdoor is het fantastisch voor je hoofdhuid en de stimuleert het de kracht van je haarwortels!

Wat maakt shampoo bars* duurzaam?

Laten we beginnen bij het begin. Deze Tea Tree & Citroen shampoo bar is duurzaam om drie redenen:

  1. Minder water: Een normale fles shampoo bevat 80% water, wat iedere keer vervoerd moet worden.
  2. Efficiënter gebruik: Een shampoo blok gaat 3 keer zo lang mee als een normale fles shampoo.
  3. Een plasticvrije verpakking – need I say more?

*Bij Blokzeep noemen wij een shampoo bar ook wel shampoo blok, maar deze staat verder ook bekend als haarzeep of solide shampoo.

Waarom Blokzeep shampoo bars?

Voor ons is duurzaamheid heel gewoon. Daarom bieden wij shampoo bars aan zonder gedoe. Natuurlijke ingrediënten? Heel gewoon. Handgemaakt? Heel gewoon. Dierproefvrij? Heel gewoon. Daarnaast vinden we het ook heel gewoon om transparant te zijn over ons product. Deze Shampoo bar Tea Tree & Citroen wordt met de hand gefabriceerd binnen Europa en Co2 neutraal vervoerd naar Nederland. Onze verpakkingen zijn 100% plasticvrij en Cradle to Cradle gecertificeerd (huh wat is dat? – Lees hier meer). Dit alles is ook nog eens goed voor je portemonnee, aangezien onze shampoo bars 3x zo lang mee gaan als een ‘normale’ fles shampoo!

Ingrediënten shampoo bar Tea Tree & Citroen

Niet onbelangrijk: wat zit er in deze Tea Tree & Citroen Shampoo Bar? Misschien niet het meest interessante leesvoer, maar speciaal voor de bewuste consument hoef je niet ver te zoeken om de ingrediëntenlijst te vinden:

Sodium Coco-Sulfate, Aqua, Parfum, Theobroma Cacao Seed Butter, Macadamia Ternifolia Seed Oil, Olea Europaea (Olive) Fruit Oil, Phenoxyethanol, Tocopherol (Vitamin E), Melaleuca Alternifolia (Tea Tee) Leaf Oil, Limonene, Linalool, Citral, Geraniol, CI 42151, CI 19140.

Misschien vind je dit ook leuk