Shampoo Bar Mojito - droog haar - Blokzeep
  • Shampoo Bar Mojito - droog haar - Blokzeep
  • Shampoo Bar Mojito - droog haar - Blokzeep
  • Shampoo Bar Mojito - droog haar - Blokzeep
  • Shampoo Bar Mojito - droog haar - Blokzeep

Shampoo Bar Mojito - droog haar - Blokzeep

€ 9,99
Incl. BTW

Jij hebt een vakantie verdiend. Ergens in de Cariben, met een Mojito in de hand en je blote billen op het strand. Wij bieden je de next best thing: Met onze Mojito Shampoo blok waan je je op een tropisch eiland onder een palmboom – zónder palmolie! Niet alleen goed voor je haar, ook goed voor het milieu.

Gewoon. Duurzaam. Blokzeep!

Dit vinden wij nog meer gewoon:

  • Geheel plasticvrij
  • Dierproefvrij & Vegan
  • Palmolievrij
  • Handgemaakt in Europa
  • Zonder SLS en Parabenen
Hoeveelheid

Door de natuurlijke ingrediënten is de mojito shampoo bar geschikt voor ieder haartype. Echter, deze shampoo bar is in het bijzonder geschikt voor droog haar. De natuurlijke extracten in de shampoo bar voeden de hoofdhuid en het haar om jouw haar weer te laten glanzen. Een mojito in je hand of een mojito in je haar – het geeft hetzelfde effect: plezier en ontspanning!

Wat maakt shampoo bars* duurzaam?

Laten we beginnen bij het begin. Deze mojito shampoo bar is duurzaam om drie redenen:

  1. Minder water: Een normale fles shampoo bevat 80% water, wat iedere keer vervoerd moet worden.
  2. Efficiënter gebruik: Een shampoo blok gaat 3 keer zo lang mee als een normale fles shampoo.
  3. Een plasticvrije verpakking – need I say more?

*Bij Blokzeep noemen wij een shampoo bar ook wel shampoo blok, maar deze staat verder ook bekend als haarzeep of solide shampoo.

Waarom Blokzeep shampoo bars?

Voor ons is duurzaamheid heel gewoon. Daarom bieden wij shampoo bars aan zonder gedoe. Natuurlijke ingrediënten? Heel gewoon. Handgemaakt? Heel gewoon. Dierproefvrij? Heel gewoon. Daarnaast vinden we het ook heel gewoon om transparant te zijn over ons product. Deze Shampoo bar Mojito wordt met de hand gefabriceerd binnen Europa en Co2 neutraal vervoerd naar Nederland. Onze verpakkingen zijn 100% plasticvrij en Cradle to Cradle gecertificeerd (huh wat is dat? – Lees hier meer). Dit alles is ook nog eens goed voor je portemonnee, aangezien onze shampoo bars 3x zo lang mee gaan als een ‘normale’ fles shampoo

ingrediënten ;

Sodium Coco-Sulfate, Aqua, Parfum, Butyrospermum Parkii (Shea) Butter, Macadamia Ternifolia Seed Oil, Vitis Vinifera (Grape) Seed Oil, Mentha Piperita Leaf Extract, Mentha Piperita Leaf, Phenoxyethanol, Tocopherol (Vitamin E), Limonene, Citral, Geraniol, Citronellol, Linalool, CI 42151, CI 19140.

Misschien vind je dit ook leuk