Shampoo Bar Eucalyptus- vet haar - Blokzeep
  • Shampoo Bar Eucalyptus- vet haar - Blokzeep
  • Shampoo Bar Eucalyptus- vet haar - Blokzeep
  • Shampoo Bar Eucalyptus- vet haar - Blokzeep
  • Shampoo Bar Eucalyptus- vet haar - Blokzeep

Shampoo Bar Eucalyptus- vet haar - Blokzeep

€ 9,99
Incl. BTW

Breng de wellness ervaring in huis door de verfrissende geur van Eucalyptus. Steam away, darling! Niet alleen goed voor je haar en luchtwegen, ook goed voor het milieu.

Gewoon. Duurzaam. Blokzeep!

Hoeveelheid
Laatste items in voorraad

Shampoo bar Eucalyptus – Speciaal voor vet haar

Door de natuurlijke ingrediënten is de eucalyptus shampoo bar geschikt voor ieder haartype. Echter, deze shampoo bar is in het bijzonder geschikt voor vet haar. Eucalyptus heeft namelijk een ontvettende werking, wat betekent dat het vet op je haar en wortels absorbeert. De shampoo bar is verrijkt met pure eucalyptus olie, wat niet alleen goed is voor je haar, het inademen hiervan onder de douche is ook ontzettend goed voor je luchtwegen. Met deze Eucalyptus shampoo bar was je niet alleen fijn je haar, je hoeft je haar ook minder vaak te wassen omdat je haar er minder snel vet van wordt!

Wat maakt shampoo bars* duurzaam?

Laten we beginnen bij het begin. Deze Eucalyptus shampoo bar is duurzaam om drie redenen:

  1. Minder water: Een normale fles shampoo bevat 80% water, wat iedere keer vervoerd moet worden.
  2. Efficiënter gebruik: Een shampoo blok gaat 3 keer zo lang mee als een normale fles shampoo.
  3. Een plasticvrije verpakking – need I say more?

*Bij Blokzeep noemen wij een shampoo bar ook wel shampoo blok, maar deze staat verder ook bekend als haarzeep of solide shampoo.

Waarom Blokzeep shampoo bars?

Voor ons is duurzaamheid heel gewoon. Daarom bieden wij shampoo bars aan zonder gedoe. Natuurlijke ingredienten? Heel gewoon. Handgemaakt? Heel gewoon. Dierproefvrij? Heel gewoon. Daarnaast vinden we het ook heel gewoon om transparant te zijn over ons product. Deze Shampoo bar Eucalyptus wordt met de hand gefabriceerd binnen Europa en Co2 neutraal vervoerd naar Nederland. Onze verpakkingen zijn 100% plasticvrij en Cradle to Cradle gecertificeerd (huh wat is dat? – Lees hier meer). Dit alles is ook nog eens goed voor je portemonnee, aangezien onze shampoo bars 3x zo lang mee gaan als een ‘normale’ fles shampoo!

Ingrediënten shampoo bar Eucalyptus

Niet onbelangrijk: wat zit er in deze Eucalyptus Shampoo Bar? Misschien niet het meest interessante leesvoer, maar speciaal voor de bewuste consument hoef je niet ver te zoeken om de ingrediëntenlijst te vinden:

Sodium Coco-Sulfate, Aqua, Parfum, Theobroma Cacao Seed Butter, Macadamia Ternifolia Seed Oil, Olea Europaea (Olive) Fruit Oil, Eucalyptus Alba Leaf Extract, Phenoxyethanol, Equisetum Arvense Leaf, Tocopherol (Vitamin E), Eugenol, CI 74260, CI 42051, CI 19140.

Misschien vind je dit ook leuk