Opbergzak Zig zag black - Play&Go

€ 28,10
en legoblokje waarop u trapt als u net uit de douche komt of uw zoon die dramatisch huilt omdat hij zijn favoriete Playmobil-poppetje niet kan vinden. Herkenbaar? De oplossing is even geniaal als eenvoudig: de Play&Go opbergzak! Een veelzijdige zak die u kunt gebruiken op twee manieren. U gebruikt hem als u het speelgoed wilt opbergen maar ook als speelmat is de Play&Go ideaal! Ook handig als er onverwacht bezoek komt:
Aantal

Voeg toe aan verlanglijst

Proficiat!
Dit lijstje werd automatisch aangemaakt
Produkt toegevoegd aan lijst
Sluit
Inloggen

Je moet ingelogd zijn om een produkt aan een lijst te kunnen toevoegen

Sorry!

Gelieve eerst de winkel te contacteren zodat ze samen met je, je lijst kunnen creëeren

Door dit product te kopen verzamel je 2 loyaliteitspunt loyaliteitspunten. Uw winkelwagen komt daardoor op een totaal van 2 loyaliteitspunten die kunnen omgezet worden naar een waardebon van: € 1,00.

Je bent misschien ook geïnteresseerd in

  • Opbergzak Panda - Play&Go
    € 30,58
    OOOOh my Gosh! Wat een heerlijke Panda print uit de designer collectie. Designed by Eef Lillemor. Eef Lillemor heeft onze harten gestolen met haar frisse grappige ontwerpen. Je vindt er kaarten, inpakpapier, tags, posters en nog veel meer. Allemaal aandoenlijke figuurtjes in zachte pastels. Wij zijn helemaal weg van de kerstkaarten en het inpakpapier. meer op www.eeflillemor.nl
    Snel bekijken