Schooltas pylon small - Engel

€ 37,15

Boekentas met wit-oranje pylonen. Aan de binnenzijde vind je een vak met rits, een sleutelkoord met rvs musketonhaak en een naamlabel met de tekst travel with me around the world. Sluiten doe je de tas met twee klik-gespen. Dragen kan op je rug of met het handvat. En kleine dingetjes berg je op in de twee voorvakken. 

Aantal

Voeg toe aan verlanglijst

Proficiat!
Dit lijstje werd automatisch aangemaakt
Produkt toegevoegd aan lijst
Sluit
Inloggen

Je moet ingelogd zijn om een produkt aan een lijst te kunnen toevoegen

Sorry!

Gelieve eerst de winkel te contacteren zodat ze samen met je, je lijst kunnen creëeren

Door dit product te kopen verzamel je 3 loyaliteitspunt loyaliteitspunten. Uw winkelwagen komt daardoor op een totaal van 3 loyaliteitspunten die kunnen omgezet worden naar een waardebon van: € 1,50.

In Frankrijk heet het de rentree, in Engeland back to school en in België zeggen we: het schooljaar is weer van start gegaan. Wat maakt het uit? Waar je ook woont, na de zomervakantie met een nieuwe rugzak de klas instappen is altijd feestelijk. Voor dit exemplaar ontwierp Engel nieuwe vrolijke designs, voor jongens en meisjes. Zoals deze met wit-oranje pylonen.

De  buitenzijde van deze schooltas is gemaakt van gerecyclede frisdrankflessen. Dat zie je niet, maar is wel leuk om te weten. En milieuvriendelijker bovendien!

Afmetingen: 28 x 22 x 8 cm

Je bent misschien ook geïnteresseerd in

  • Schooltas appel small
    € 37,15

    Boekentas met appeltjes. Aan de binnenzijde vind je een vak met rits, een sleutelkoord met rvs musketonhaak en een naamlabel met de tekst travel with me around the world. Sluiten doe je de tas met twee klik-gespen. Dragen kan op je rug of met het handvat. En kleine dingetjes berg je op in de twee voorvakken.

    Snel bekijken