Spaarpot: Panda - A little lovely Company

Spaarpot: Panda - A little lovely Company

€ 12,36

Is jouw kindje toe aan het krijgen van zakgeld? Een leuke spaarpot helpt bij het verstandig leren omgaan met geld. Deze lieve panda ligt rustig te wachten tot je kindje er het spaargeld in doet.

Aantal

Voeg toe aan verlanglijst

Proficiat!
Dit lijstje werd automatisch aangemaakt
Produkt toegevoegd aan lijst
Sluit
Inloggen

Je moet ingelogd zijn om een produkt aan een lijst te kunnen toevoegen

Sorry!

Gelieve eerst de winkel te contacteren zodat ze samen met je, je lijst kunnen creëeren

Door dit product te kopen verzamel je 1 loyaliteitspunt loyaliteitspunten. Uw winkelwagen komt daardoor op een totaal van 1 loyaliteitspunt die kunnen omgezet worden naar een waardebon van: € 0,50.

Het zwart-witte vriendje is gemaakt van BPA, ftalaat en loodvrij PVC en heeft een opening aan de bovenkant groot genoeg voor al je spaargeld. Zit je spaarpot vol of wil je iets leuks kopen? Maak de spaarpot gemakkelijk open en dicht met de draaideksel aan de onderkant. Draai het dekseltje door tot je een klik hoort, dan weet je dat deze goed dicht zit. Zo wordt de financiële opvoeding van jouw kindje een feestje. Combineer de panda spaarpot met onze andere panda producten voor een hippe baby- of kinderkamer. Liever een andere design? Bekijk hier onze andere spaarpotten. Specificaties Opening aan de bovenkant: 3 x 0,5 cm Handige draaideksel aan de onderkant Kleur: Wit met zwart Materiaal: BPA-, lood- en ftalaat vrij PVC Afmetingen: 16 x 9 x 11 cm

Je bent misschien ook geïnteresseerd in

  • Spaarpot: Vlinder - A...
    € 12,36
    Deze superleuke spaarpot in de vorm van een vlinder is een must have voor iedere kinderkamer. Met deze spaarpot wordt het een feestje voor de kinderen om hun geld te sparen. De spaarpot kan geopend worden door het hoofdje van de onderkant te draaien.
    Snel bekijken