Reiswieg pop - Lilliputiens
 • Reiswieg pop - Lilliputiens

Reiswieg pop - Lilliputiens

€ 20,62

Als je popje moe wordt, mag ze gaan slapen in dit prachtige wiegje. Dit reiswiegje is geschikt voor lou en Noa. En ook voor alle poppen van ca. 36 cm. 

Het stimuleert de empathie en het imitatiespel.

Aantal

Voeg toe aan verlanglijst

Proficiat!
Dit lijstje werd automatisch aangemaakt
Produkt toegevoegd aan lijst
Sluit
Inloggen

Je moet ingelogd zijn om een produkt aan een lijst te kunnen toevoegen

Sorry!

Gelieve eerst de winkel te contacteren zodat ze samen met je, je lijst kunnen creëeren

Door dit product te kopen verzamel je 2 loyaliteitspunt loyaliteitspunten. Uw winkelwagen komt daardoor op een totaal van 2 loyaliteitspunten die kunnen omgezet worden naar een waardebon van: € 1,00.

Lilliputiens speelgoed laat zich niet zomaar beschrijven. En toch, als er één woord is waar alles onder mag, dan is dit verwondering. De magie van verborgen verrassingen, prikkels die nieuwsgierig maken, vormen die aan het denken zetten... ieder speeltje is een ontdekkingsreis. In onze wereld vol kleine wondertjes straalt elk stuk speelgoed zijn eigen, vrolijk verhaal uit. Onze talrijke mascottes hebben ieder hun eigen magisch universum. Een verscheidenheid aan zachte stoffen en ontwapenende personages wekken zijn vertrouwen, de vele vormen, kleuren, geluiden, ... dagen steeds opnieuw zijn onderzoekende geest uit. Een plezierige, kwaliteitvolle en 100% veilige manier van leren.

Je bent misschien ook geïnteresseerd in

 • Lou pop - Lilliputiens
  € 28,88

  Niets is zo fijn als even papa of mama te zijn! En Lou is dan het kindje dat honger heeft, een nieuwe luier wil en dolgraag aan -en uitgekleed wordt. Plezier en verbeelding op de afspraak.

  Snel bekijken
 • Noa pop - Lilliputiens
  € 28,88

  Niets is zo fijn als even papa of mama te zijn! En Noa is dan het kindje dat honger heeft, een nieuwe luier wil en dolgraag aan - en uitgekleed wordt. Hij past dan ook in veel poppenkleedjes. Plezier en verbeelding op de afspraak!

  Snel bekijken