Lijst van producten op merk Haba

Haha heeft mooi en ecologisch verantwoord speelgoed. Van gezelschapsspelen naar poppen tot de tofste knikkerbanen! 

 • Felix de vos - Haba

  € 8,22
  Felix de Vos en zijn vriendjes spelen verstoppertje! Maar wie verstopt zich achter welke struik? Met een goed geheugen en wat geluk met de dobbelsteen kun je zijn vriendjes terugvinden en op die manier drie felbegeerde klaverblaadjes verzamelen.
  1 Felix de Vos, 2 grote struiken, 8 kleine struiken, 1 dobbelsteen, 10 klaverblaadjes, 1 handleiding.
 • Eenhoorn fonkelglans:...

  € 6,20
  Eenhoorn Flonkerglans en haar vriendinnen spelen vandaag kwartet! Wie mag meespelen? Met wat concentratie en de juiste portie geluk kun je vier dezelfde kaarten verzamelen en zo een kwartet vormen. Als beloning krijg je dan een wolkenkristal. Wie slaagt erin om de meeste wolkenkristallen te verzamelen?
  32 kwartetkaarten, 6 wolkenkaarten, 8 wolkenkristallen, 1 handleiding.
 • Prinsessen mix-max - Haba

  € 5,37
  De vier kleine prinsesjes willen een verjaardag vieren in de tuin van het kasteel. Er is echter iets verkeerd gelopen. Wie helpt de kleine hond Charly om de prinsessen en alles voor het partijtje in de tuin te zoeken? De speler die er als eerste in slaagt een hele prinsessenpuzzel van de negen delen te maken, wint het spel.
  36 prinsessenkaartjes, 1 hond Charly, 1 dobbelsteen, 1 handleiding.
 • Spin it, een verdraaid...

  € 5,37
  Spin it! De kermis is in de stad en de Spin is de spectaculairste kermisattractie in de wijde omtrek. De vliegende auto’s suizen zo snel in het rond, dat de dieren alleen met hun beste vriend willen meerijden. Wie heeft geluk bij het draaien aan de Spin it - schijf en kan als eerste alle diergaarden correct afleggen? Een verdraaid beestachtig legspel.
 • Sokken zoeken, kaartspel...

  € 6,20
  Sokken zoeken, kaartspel. Kennen jullie het sokkenmonster? Het bokkenmonster zit het liefst in de kleerkast en woelt al je sokken door elkaar! Er ligt al een enorme berg voor jullie. Wie vindt het snelst de sokken die bij elkaar horen. Een monsterlijk snel zoekspel. Met variant voor ervaren bokkenzoekers.
 • Prinses toverfee, een...

  € 8,22
  Prinses toverfee. Prinses toverfee en haar vriendinnen maken met de magische toverstaf schitterende tekeningen in de lucht. Maar pas op! Aangelokt door de glinsterende feeënstaf, sluipt de brutale kabouter Smoeshaan rond en steelt stiekem de toverplaatjes. Dus moeten alle spelers zich goed concentreren en hun ogen open houden om de toverwedstrijd tegen de brutale kobold te winnen.
 • Rallytrucks 5-99j - Haba

  € 8,22
  Rallytrucks. Met je rallytrucks raas je in de race en probeer je de beker van de turbo - geheugenrally te winnen. Daartoe heb je niet alleen paardenkracht nodig, maar ook een prima geheugen. Draai de geheugenkaartjes om en overtref je medespelers! Wie op het einde als eerste met zijn rallytruck over de eindstreep komt, wint het spel.
 • Boomgaard kaartspel 3-6j -...

  € 6,20
  Boomgaard, kaartspel. O jee, de raad komt eraan! De brutale vogel wil het rijpe fruit van de fruitbomen stelen. Kunnen jullie de kersen, appels, peren en pruimen plukken voordat hij de boomgaard bereikt? Met een beetje geluk bij het dobbelen mogen jullie één of twee vruchtkaarten pakken. Als de raaf opduikt, gaat hij een veld in de richting van de boomgaard vooruit.
 • Boomgaard, het demospel...

  € 10,33
  Boomgaard, het memospel. Alarm! De brutale raaf staat op het punt jullie lekkernijen weg te kapen. Verzamel al het fruit door de bij de gegooide kleur passende vruchten om te draaien. Het doel van het spel is om al het fruit te verzamelen voordat de raaf alles van jullie wegkaapt.
 • Dacartrally 5-99j - Haba

  € 5,37
  Dacartrally. Iedereen wil de beker van de DaCart rally winnen. Het parcours is echter onoverzichtelijk en verandert voortdurende. Het komt erop aan de beste weg te onthouden en vooral niet een doodlopende straat in te rijden! Wie loodst zijn supersnelle bolide het snelst via de pitstraat naar de juiste finish?
 • Kleine regenboogrups 3-6j...

  € 6,20

  Kleine regenboogrups. De lentetuin is al vol met kleuren. De vogels tsjilpen, de vlinders fladderen en iedereen wil met de kleine regenboogrups spelen. Wie heeft het eerst alle stukken van zijn regenboogrups achter elkaar gelegd? Een kakelbont verzamelspel.

 • Bens bouwplaats domino...

  € 6,20
  Bens bouwplaats - domino. Ben komt vrolijk op zijn bouwplaats aan. Maar dan schrikt hij zich rot. Wat is hier gebeurd? De graafmachine staat bij het bouwplaatsbord, de vrachtwagen achter de betonmixer. Wie kan Ben helpen de bende op de bouwplaats op te ruimen en de juiste afbeeldingen naast elkaar te leggen? Met een beetje geluk en het juiste overzicht kun je al je eigen kaarten als eerste afleggen. Een ijzersterk legspel.