Home

Home

Lijst van producten op merk House Raccoon

 • Emilia Planter Maroon Brown...

  € 16,45

  Emilia Plantenpot in Maroon Brown van het Belgische House Raccoon.

  Diameter 6 cm.

 • Emilia Planter Moss Green -...

  € 16,45

  Emilia Plantenpot in Moss Green van het Belgische House Raccoon.

  Diameter 6 cm.

 • Emilia Planter Sandy Beige...

  € 16,45

  Emilia Plantenpot in Sandy Beige van het Belgische House Raccoon.

  Diameter 6 cm.

 • Emilia Planter White Marble...

  € 16,45

  Emilia Planter plantenpot in White Marble van het Belgische House Raccoon.

 • Morgan Tealight / Airplant...

  € 20,58

  Morgan Tealight houder of potje voor luchtplant in Black Marble van het Belgische House Raccoon.

  Set van 2 potjes.

 • Mare black marble – Large -...

  € 22,23

  * Handgemaakt in België
  * Sociaal verantwoord
  * 1 boom geplant voor elk verkocht product!

  Mare is een hoogstaand product gemaakt van Jesmonite, zorgvuldig ontworpen en met de hand gemaakt. Mare is uitermate geschikt voor een kleine plant. Kleine plantcontainers van standaardformaat duiken er direct in zonder de noodzaak voor het toevoegen of verwijderen van aarde. Het is ook een geweldige metgezel voor een theelichtje wanneer je wat gezelligheid aan de avond/nacht wilt toevoegen. Het is een geweldige planter voor je favoriete luchtplanten of een kleine pot voor je bestek of wat je maar wilt. Dit item wordt geleverd in een mooie geschenkverpakking.

  Vanwege het handgemaakte karakter is elk object volledig uniek en kan het afwijken van de afgebeelde foto's.

 • Mare (Millennial pink –...

  € 22,23

   Handgemaakt in België
   Sociaal verantwoord
   1 boom geplant voor elk verkocht product!

  Mare is een hoogstaand product gemaakt van Jesmonite, zorgvuldig ontworpen en met de hand gemaakt. Mare is uitermate geschikt voor een kleine plant. Kleine plantcontainers van standaardformaat duiken er direct in zonder de noodzaak voor het toevoegen of verwijderen van aarde. Het is ook een geweldige metgezel voor een theelichtje wanneer je wat gezelligheid aan de avond/nacht wilt toevoegen. Het is een geweldige planter voor je favoriete luchtplanten of een kleine pot voor je bestek of wat je maar wilt. Dit item wordt geleverd in een mooie geschenkverpakking.

 • Mare Olive Green Large -...

  € 22,23

   Handgemaakt in België
   Sociaal verantwoord
   1 boom geplant voor elk verkocht product!

  Mare is een hoogstaand product gemaakt van Jesmonite, zorgvuldig ontworpen en met de hand gemaakt.  Mare is uitermate geschikt voor een kleine plant. Kleine plantcontainers van standaardformaat duiken er direct in zonder de noodzaak voor het toevoegen of verwijderen van aarde. Het is ook een geweldige metgezel voor een theelichtje wanneer je wat gezelligheid aan de avond/nacht wilt toevoegen. Het is een geweldige planter voor je favoriete luchtplanten of een kleine pot voor je bestek of wat je maar wilt. Dit item wordt geleverd in een mooie geschenkverpakking.

 • Palua Large Black Marble -...

  € 22,23

  Palua Large plantenpot in Black Marble van het Belgische House Raccoon.

  Diameter 8,50 cm.

 • Mare White Marble – Medium...

  € 16,45

  * Handgemaakt in België

  * Sociaal verantwoord

  1 boom geplant voor elk verkocht product!

  Mare is een hoogstaand product gemaakt van Jesmonite, zorgvuldig ontworpen en met de hand gemaakt in ons atelier. Mare is uitermate geschikt voor een kleine plant. Kleine plantcontainers van standaardformaat duiken er direct in zonder de noodzaak voor het toevoegen of verwijderen van aarde. Het is ook een geweldige metgezel voor een theelichtje wanneer je wat gezelligheid aan de avond/nacht wilt toevoegen. Het is een geweldige planter voor je favoriete luchtplanten of een kleine pot voor je bestek of wat je maar wilt. Dit item wordt geleverd in een mooie geschenkverpakking.

 • Palua Medium White Marble -...

  € 16,45

  Palua Medium White Marble plantenpotje van het Belgische House Raccoon.

  Diameter 5,50 cm.

 • Vand White Marble - House...

  € 12,31

  Vand is een hoogstaand product gemaakt van Jesmonite, zorgvuldig ontworpen en met de hand gemaakt. Hoewel de geometrische vorm van Vand zeker sterk genoeg is om zelf een statement te maken, zal het ook een mooie combo vormen met een plantje (bijvoorbeeld succulent, airplant) of een theelichtje erin. Ook perfect als een mooie presse-papier of om je bureau op te vrolijken. Dit item wordt geleverd in een mooie geschenkverpakking.