Home

Home

Lijst van producten op merk Lilliputiens

Lilliputiens speelgoed laat zich niet zomaar beschrijven. En toch, als er één woord is waar alles onder mag, dan is dit verwondering. De magie van verborgen verrassingen, prikkels die nieuwsgierig maken, vormen die aan het denken zetten... ieder speeltje is een ontdekkingsreis. In onze wereld vol kleine wondertjes straalt elk stuk speelgoed zijn eigen, vrolijk verhaal uit. Onze talrijke mascottes hebben ieder hun eigen magisch universum. Een verscheidenheid aan zachte stoffen en ontwapenende personages wekken zijn vertrouwen, de vele vormen, kleuren, geluiden, ... dagen steeds opnieuw zijn onderzoekende geest uit. Een plezierige, kwaliteitvolle en 100% veilige manier van leren.

 • Set van minipersonages -...

  € 29,74

  Wat een schattig vosjesgezin. Mama, papa en baby Alice gaan na een dagje picknicken heerlijk slapen in hun knusse bedje. Vergeet niet ze eerst uit te kleden: hun kleertjes gaan gemakkelijk aan en uit. Dit matje en zijn figuurtjes kan je gemakkelijk overal mee naar toe nemen. Zo kan je kleuter telkens weer nieuwe avonturen beleven met deze vertederende personages.

 • Rosalie Set van...

  € 29,74

  Wat een schattig koegezin. Mama, papa en baby Alice gaan na een dagje op de boerderij heerlijk slapen in hun knusse bedje. Vergeet niet ze eerst uit te kleden: hun kleertjes gaan gemakkelijk aan en uit. Dit matje en zijn figuurtjes kan je gemakkelijk overal mee naar toe nemen. Zo kan je kleuter telkens weer nieuwe avonturen beleven met deze vertederende personages.  

 • Marius Set van...

  € 29,74

  Wat een schattig neushoorngezin. Mama, papa en baby Marius gaan na een dagje op het strand heerlijk slapen in hun knusse bedje. Vergeet niet ze eerst uit te kleden: hun kleertjes gaan gemakkelijk aan en uit. Dit matje en zijn figuurtjes kan je gemakkelijk overal mee naar toe nemen. Zo kan je kleuter telkens weer nieuwe avonturen beleven met deze vertederende personages.  

 • Marius Spaarpot - Lilliputiens

  € 12,39

  Marius de skater-neushoorn waakt in deze houten spaarpot over je centjes. Via zijn skateboard, kan je zien hoeveel centjes er al in de spaarpot zitten.

 • Alice Spaarpot - Lilliputiens

  € 12,39

  Alice het vosje waakt in deze houten spaarpot over je centjes. Ze worden veilig bewaard in haar mandje. Door de gaatjes kan je zien hoeveel je al gespaard hebt.

 • Ignace Badspeelboek +6m -...

  € 6,61

  In dit schattige bad-speelboekje met op de cover Ignace de ezel, maak je kennis met de boerderijbewoners. Het kleine formaat en de soepele materie zijn ideaal voor kleine handjes. Gemaakt van neopreen. Makkelijk te reinigen en drogen.

 • Jack Badspeelboek -...

  € 6,61

  In dit schattige bad-speelboekje volg je de reisavonturen van Jack de leeuw en zijn vrienden. Het kleine formaat en de soepele materie zijn ideaal voor kleine handjes. Gemaakt van neopreen. Makkelijk te reinigen en drogen.

 • Anaïs Badspeelboek +6m -...

  € 6,61

  In dit schattige bad-speelboekje laat Anaïs de flamingo je kennis maken met haar gevleugelde vrienden. Het kleine formaat en de soepele materie zijn ideaal voor kleine handjes. Gemaakt van neopreen. Makkelijk te reinigen en drogen.

 • Pablo Opbergmand -...

  € 24,79

  In deze hippe opbergmand in de vorm van een toekan kan je al je spulletjes kwijt. Bovendien fleurt ze de kinder- of woonkamer op.

 • Alice Opbergmand -...

  € 24,79

  In deze hippe opbergmand in de vorm van een vosje kan je al je spulletjes kwijt. Bovendien fleurt ze de kinder- of woonkamer op.

 • Wie verstopt zich achter...

  € 16,52

  Wie verbergt zich achter Anaïs de flamingo? En van wie zijn die rare poten en staart die komen piepen? Pagina na pagina ontdek je in dit speelboekje welke vriendjes zich achter Anaïs verstopt hebben.

 • Wie verstopt zich achter...

  € 16,52

  Wie verbergt zich achter Rosalie de koe? En van wie zijn die rare poten en staart die komen piepen? Pagina na pagina ontdek je in dit speelboekje welke vriendjes zich achter Rosalie verstopt hebben.

 • Marius Ontdekkingsneushoorn...

  € 24,79

  Marius de neushoorn is een ware uitdaging voor nieuwsgierige kindjes. Kleuren, geluiden, texturen en activiteiten stimuleren de zintuigen. Druk je op zijn snuit dan beert hij van plezier. Beetje bij beetje worden verbanden gelegd tussen acties en reacties. Een zeer volledig activiteitenspeelgoed dat mee-evolueert met je kindje.

 • Pablo Ontdekkingstoekan +8m...

  € 24,79

  Pablo de toekan is een ware uitdaging voor nieuwsgierige kindjes. Kleuren, geluiden, texturen en activiteiten stimuleren de zintuigen. Druk je op zijn snuit dan roept hij van plezier. Beetje bij beetje worden verbanden gelegd tussen acties en reacties. Een zeer volledig activiteitenspeelgoed dat mee-evolueert met je kindje.

 • Rosalie Ontdekkingskoe -...

  € 24,79

  Rosalie de koe is een ware uitdaging voor nieuwsgierige kindjes. Kleuren, geluiden, texturen en activiteiten stimuleren de zintuigen. Druk je op haar snuit dan loeit ze van plezier. Beetje bij beetje worden verbanden gelegd tussen acties en reacties. Een zeer volledig activiteitenspeelgoed dat mee-evolueert met je kindje.

 • Pablo Omkeerbare knuffel...

  € 12,39

  Pablo de toekan is op zoek naar zijn grote vriend de spin. Help jij hem zoeken? Hop, in een handomdraai verschijnt de spin. Maar nu is Pablo verdwenen. Een grappige, omkeerbare rammelaar voor handige kindjes.

 • Georges Omkeerbare knuffel...

  € 12,39

  Georges de maki is op zoek naar zijn vriendin Anaïs de flamingo. Hop, in een handomdraai verschijnt Anaïs. Maar waar is Georges nu? Een grappige, omkeerbare rammelaar voor handige kindjes.

 • Wie verstopt zich achter...

  € 16,52

  Wie verbergt zich achter Pablo de toekan? En van wie zijn die rare poten en staart die komen piepen? Pagina na pagina ontdek je in dit speelboekje welke vriendjes zich achter Pablo verstopt hebben.

 • Alice Fotoalbum +9m -...

  € 20,65

  Met dit kleurrijke album ben je zelf de fotograaf. Op de cover is er plaats voor een foto van de trotse eigenaar. 10 fotohoesjes beschermen je favoriete foto's. Zo heb je altijd een foto van de hond, mama of papa, oma of opa bij de hand.

 • Pablo Fotoalbum - Lilliputiens

  € 20,65

  Met dit kleurrijke album ben je zelf de fotograaf. Op de cover is er plaats voor een foto van de trotse eigenaar. 10 fotohoesjes beschermen je favoriete foto's. Zo heb je altijd een foto van de hond, mama of papa, oma of opa bij de hand.

 • Ignace Fotoalbum +9m -...

  € 20,65

  Met dit kleurrijke album ben je zelf de fotograaf. Op de cover is er plaats voor een foto van de trotse eigenaar. 10 fotohoesjes beschermen je favoriete foto's. Zo heb je altijd een foto van de hond, mama of papa, oma of opa bij de hand.

 • ROSE Pop 36 cm +2j -...

  € 28,92

  Rose is een pop die net als een echte baby houdt van knuffels. Onder haar modieuze kleedje dat je gemakkelijk aan en uit kunt doen, draagt ze een luier die je als echte poppenmama of-papa regelmatig moet verversen. Heeft ze een beetje verdriet, dan biedt de magnetische fopspeen de nodige troost. Rose is 36cm groot en voelt door haar gewicht aan als een echte boorling.

 • Rosalie Omkeerbare knuffel...

  € 12,39

  Rosalie de koe is op zoek naar haar boezemvriend Yvon het schaap. Hop, in een handomdraai verschijnt het schaap. Maar waar is Rosalie nu ? Een grappige, omkeerbare rammelaar voor handige kindjes.

 • Paulette Omkeerbare knuffel...

  € 12,39

  Paulette de kip is op zoek naar haar kuikentje. Help jij haar zoeken? Hop, in een handomdraai verschijnt het kuikentje. Maar waar is Paulette de kip nu naartoe? Een grappige, omkeerbare rammelaar voor handige kindjes.

 • 4 junglevormpjes -...

  € 19,00

  Deze zachte, kleurrijke bende jungledieren bestaat uit 4 rammelaars. Elke rammelaar heeft een verschillende geometrische vorm en combineert allerlei texturen en activiteiten.

 • 1,2,3 FOREST - Mijn eerste...

  € 12,39

  Ontdek samen met je kind welke vriendjes in de boom wonen en tel ze aan de hand van de vensters op de puzzelstukken. Naarmate het verhaal vordert plaats je de puzzelstukken boven elkaar, van 1 tot 5. Zo bekom je uiteindelijk een reuzegrote boom. De puzzel is recto verso, dubbel plezier!

 • Anaïs Poppen-onesie...

  € 16,52

  Wat een mooie flamingo-onesie. Zo ziet de pop van je kleine spruit er op haar best uit. Geschikt voor poppen van 36cm.

 • Mijn eerste boerderij +18m...

  € 45,45

  Wat een vrolijke drukte op het erf van boer Fons. Ignace de ezel, Simon het varken, Rosalie de koe, Yvon het schaap, Paulette de kip en Gaspard de eend zijn de kleurrijke bewoners van deze boerderij. Boer Fons rijdt rond op zijn tractor en leidt alles in goede banen. Elke bewoner heeft zijn eigen plaatsje op het erf. De boerderij en zijn bewoners zijn makkelijk mee te nemen dankzij de sluiting en het handvat.

 • FARM & CO - Mijn eerste...

  € 12,39

  Ontdek welke vriendjes in de huizen wonen en voel hoe verschillend ze zijn. Stel blad na blad de puzzel samen en ga van klein naar groot… of omgekeerd ! De puzzel is recto verso, dubbel plezier !

 • Pablo Moduleerbare poef -...

  € 49,58

  Op deze moduleerbare poef met prachtige motiefjes kan je kindje op verschillende manieren gaan zitten of liggen. Wanneer je de poef openplooit is er nog plaats voor je zusje, broertje of boezemvriend ook.

 • Marius Poppen-onesie neushoorn

  € 16,52

  De leukste onesie voor poppen van 36cm groot

  Wat een stoere neushoorn-onesie. Lekker warm en gezellig voor de favoriete pop van je kleine spruit. Geschikt voor poppen van 36cm.

 • Alice Poppen-onesie vosje -...

  € 16,52

  De leukste onesie voor poppen van 36cm groot

  Wat een heerlijk zachte vos-onesie. Zo wordt knuffelen met je pop extra gezellig. Geschikt voor poppen van 36cm.

 • Marius Muziekknuffel -...

  € 24,79

  Marius de neushoorn haalt zijn elektrische gitaar boven. Op de tonen van "Light my fire" vergezelt hij stoere kleintjes naar dromenland. Gemaakt van zacht ecologisch katoen.