Er zijn 76 producten.

Item 1-12 van 76 in totaal item(s)
 • Castel On Ze Rock - Djeco
  • Nieuw

  Castel On Ze Rock +4j - Djeco

  € 66,07

  Castel On Ze Rock +4j - Djeco

 • Puzzle/Butterflies 300 pcs...

  € 14,88

  Puzzel van 300 stukken met vlinders. Geschikt voor kinderen vanaf 8 jaar.

 • Puzzle/Ice Age Animals 300...

  € 14,88

  Puzzel van 300 stukken met dieren uit de ijstijd. Geschikt voor kinderen vanaf 8 jaar.

 • Wilde vikingen, een...

  € 10,33
  Wilde vikingen. “Een schip voor mij, een schip voor jou”: Zo verdelen echte Vikingen hun buit. Wie echter slim plant en biedt, kan schepen met een hoop edelstenen veroveren. Een riskante wedstrijd.
 • Spel - Niet voeren! - Haba

  € 14,83

  5-99j

  2-4 spelers

  Nieuwsgierig schuiven de spelers de oude rotzooi op de rommelige zolder opzij. Maar wat gebeurt er? Onder al die wanorde komen hongerige monsters te voorschijn. Wie het overzicht bewaart en goed kan onthouden waar de hongerigste monsters zich verstoppen, kan lekker eten in de bek van een monster tekenen. Maar let op: een monster dat al een snack kreeg, verjaagt de spelers met een schrikwekkende boer richting uitgang. Wie slaagt erin het langst op de zolder te blijven?

 • Spel - Meduris - De roep...

  € 33,02

  2-4 spelers, 10-99jaar
  De spelers volgen de roep van de goden en maken zich klaar om de voet van de berg Meduris te gaan bewonen. Ze bouwen hutten, brengen offers aan de druïde, verzamelen waardevolle runenstenen en richten monumentale tempels op – alleen zo komen de spelers in de gunst van de goden.

 • Spel - Drakentoren +5j - Haba

  € 30,99


  De schrikwekkende draak heeft de prinses in zijn toren opgesloten. Meteen snellen de prins en zijn kameraden ter hulp. Enkel met een goed geheugen en veel behendigheid slagen jullie er samen in om de prinses te redden voor de draak alles ten val brengt.

 • Spel - Tiny Park +5j - Haba

  € 10,33

  2-4 spelers, 5-99j
  De parkmanager bouwt een nieuw pretpark.
  Maar wat gebeurt er? Vlak ernaast trekken concurrenten een eigen pretpark op. Dat betekent dat je goed moet plannen.

  Dankzij de juiste mix van risico's nemen en geluk met de dobbelstenen worden de gegooide attracties zo exact op het bouwterrein gezet dat er geen leemtes ontstaan en het pretpark als eerste geopend kan worden!

 • Spel - Vlucht uit de...

  € 10,33

  2-4 spelers, 5-99j

  Wie denkt dat spookschepen en de griezelige spookkapitein Witbaard gewoon huiveringwekkende zeemansbegrippen zijn, heeft het goed fout. Om de fabelachtige goudschat uit de gevaarlijke piratenbaai te redden, moet de bemanning piratenmachtig samenwerken. Met de juiste portie verstand en een beetje geluk, kunnen jullie ontsnappen aan spookkapitein Witbaard, alle spookschepen verjagen en jullie een weg uit de baai strijden.

 • Spel - Rhino Hero - Super...

  € 24,75

  2-4 spelers, 5-99 jaar
  Rhino Hero en zijn superheldhaftige vrienden beleven een boel avonturen op de wolkenkrabber van kaarten. Maar wees voorzichtig: hoe meer kaarten er als muren en vloer worden gelegd, hoe hoger de wolkenkrabber wordt en hoe harder hij gaat wiebelen. Wie handig is met de dobbelsteen, laat zijn superheld hoog naar boven klimmen en verdedigt zijn plaats in de dobbelsteen-gevechten tegen andere spelers. Er zijn echter Spider Monkeys die de wolkenkrabber doen wankelen.

 • Spel - Woef Woef +5j - Haba

  € 10,33

  2-4 spelers / 5-99j

  Woef woef! In dit knotsgekke spel probeert iedereen zijn eigen hondenoren als eerste af te leggen. Maar opgelet: oor gaat altijd voor! Alleen wie goed kan onthouden welke hondenoren aan zijn oren hangen en niet vergeet deze op het juiste moment af te leggen, is de winnaar van dit spel en de beste hangoor ter wereld.

 • Spel - Avonturier 1x1 - Haba

  € 20,62

  8-99j

  1-4 spelers

  Diep in het regenwoud ligt een mythische stad van goud. Echter de ingang tot de stad wordt versperd door een grote poort met raadselachtige opgaven. Nu wordt er gerekend op de rekenkunsten van de spelers: als ze goed vermenigvuldigen en de juiste getallen weten te vinden, wordt de raadselwand steeds verder met resultaten gevuld. Of er goed of fout is gerekend, kan eenvoudig op de achterkant van de plaatjes worden gecontroleerd. Wie het beste rekent, wint de spannende vermenigvuldigingsexpeditie.