Er zijn 134 producten.

Item 1-12 van 134 in totaal item(s)
 • Castel On Ze Rock - Djeco
  • Nieuw

  Castel On Ze Rock +4j - Djeco

  € 66,07

  Castel On Ze Rock +4j - Djeco

 • Loopfiets Staal Vintage red...

  € 78,10

  Deze loopfiets in staal is geschikt voor kinderen van 1 tot 6 jaar (geschikt tot 35kg).

 • Loopfiets Staal Vintage...

  € 78,10

  Deze loopfiets in staal is geschikt voor kinderen van 1 tot 6 jaar (geschikt tot 35kg).

 • Loopfiets Staal Zwart -...

  € 78,10

  Deze loopfiets in staal is geschikt voor kinderen van 1 tot 6 jaar (geschikt tot 35kg).

 • Spel - Mijn eerste spellen...

  € 20,62

  +2j

  1-4 spelers

  Er is brand in Habastad! Om het vuur te kunnen blussen, hebben de brandweermannen Max en Anton hulp nodig: als voorbereiding maken de spelers zich vertrouwd met de uitrustingsvoorwerpen van de brandweer. Daarvoor is een goed geheugen nodig: wie vindt de emmer, brandblusser en slang in de brandweerauto om alle branden te blussen?

 • Spel - Niet voeren! - Haba

  € 14,83

  5-99j

  2-4 spelers

  Nieuwsgierig schuiven de spelers de oude rotzooi op de rommelige zolder opzij. Maar wat gebeurt er? Onder al die wanorde komen hongerige monsters te voorschijn. Wie het overzicht bewaart en goed kan onthouden waar de hongerigste monsters zich verstoppen, kan lekker eten in de bek van een monster tekenen. Maar let op: een monster dat al een snack kreeg, verjaagt de spelers met een schrikwekkende boer richting uitgang. Wie slaagt erin het langst op de zolder te blijven?

 • Nachtlampje voor in het...

  € 16,49
  Wanneer het nachtlampje met 6 schattige, veranderende afbeeldingen in het donker automatisch aangaat, worden de lieve welterusten-draken wakker en vergezellen zij de kleine slaapkoppen stilletjes bij het inslapen.
  Gewicht product:  0,072 g
  Kleurenwisselaar:  geen
  Motief:  Draak
  Max. vermogen lamp:  1 W
  Soort lamp:  Led
  Stroomvoorziening:  Stroomtoevoer: 230 V
  Materiaal:  Kunststof
 • Spel - Mijn eerste spellen...

  € 20,62

  Op naar de markt! Elk van jullie heeft een boodschappenlijst met vier dingen die je moet kopen. Maar waar zijn broodjes verkrijgbaar en welke marktkraam verkoopt kaas? Hoeveel kosten de sokken en zijn er nog lekkere aardbeien? Wat kan men allemaal kopen met het grote bankbiljet? De dobbelsteen bepaalt telkens aan welke marktkraam gewinkeld mag worden. Daarnaast kunnen de kinderen ook vrij met het speelmateriaal spelen en daarbij verschillende rollenspellen rond boodschappen doen, uitproberen.

 • Pop Coco, 30 cm - Haba

  € 24,75
  “Hallo, mijn naam is Coco. Ik ben bijna altijd goedgezind en ik kan leuke mopjes vertellen. Mijn familie zegt vaak dat ik een echt zonnetje in huis ben.”
  Gewicht product:  170 g
  Lengte/hoogte:  30 cm
  Huidkleur:  beige
  8,5 cm
  Materiaal:  Polyester
  Leeftijd vanaf:  1,5 jaren
  Drogen:  Niet in een trommeldroger drogen
  Bleken:  Bleken niet toegestaan
  Professionele reiniging:  Niet chemisch reinigen
  Strijken:  Niet strijken
  Wassen:  30 °C mild
 • Spel - Avonturier 1x1 - Haba

  € 20,62

  8-99j

  1-4 spelers

  Diep in het regenwoud ligt een mythische stad van goud. Echter de ingang tot de stad wordt versperd door een grote poort met raadselachtige opgaven. Nu wordt er gerekend op de rekenkunsten van de spelers: als ze goed vermenigvuldigen en de juiste getallen weten te vinden, wordt de raadselwand steeds verder met resultaten gevuld. Of er goed of fout is gerekend, kan eenvoudig op de achterkant van de plaatjes worden gecontroleerd. Wie het beste rekent, wint de spannende vermenigvuldigingsexpeditie.

 • Spel - Dier op dier - Haba

  € 18,60

  4-99j

  2-4 spelers

  De dieren willen hun kunstje vertonen – de grote piramide! Nu moet er voorzichtig en behendig te werk worden gegaan: wie kan de pinguïn op de krokodil zetten, het schaap op de pinguïn en de slang op het schaap ...

 • Supermini Spel - Kleine...

  € 5,37

  Mmm, wat is dat fruit uit de boomgaard lekker. Maar o jee, de brutale raaf probeert de vruchten te stelen! Kunnen jullie het fruit oogsten voordat de raaf het te pakken krijgt?