Filteren op

Merk

Merk

Beschikbaar

Beschikbaar

Er zijn 163 producten.

Item 1-33 van 163 in totaal item(s)

Actieve filters

 • 2 in 1 Pinball Planet and...

  € 90,87

  2 in 1 pinball planeten en flipper voetbal. Super leuk en degelijk materiaal. 

 • 2 in 1 Pinball Football and...

  € 90,87

  Uren speelplezier met deze tafel! Je hebt 2 speelkanten. Een met ice hockey en eentje met football.

 • !!! Spel - Blus de brand!!!...

  € 10,70

  Tatutatuuu, de brandweer is er al om de brandende hooibalen in het weiland van boer Rudi te blussen! Kunnen de spelers hem daarbij helpen? Daarvoor moeten zij het overzicht zien te behouden in de chaos bij de brandslangen en de juiste slangkaartjes aan hun brandkraan leggen zodat ze zo snel mogelijk het vuur bereiken. Als beloning krijgen ze een begeerde blusmedaille. De speler die als eerste drie medailles verzameld heeft, wint het spel.

 • !!! Spel - Mijn eerste...

  € 10,70

  Wat eet de kat, de schildpad of de muis? En welk voer smaakt het konijn en de hond het beste? Daar proberen de kinderen achter te komen door bij het samen-ordenen-spel de dierkaartjes, houten stukken, vormen- en kleurenkaartjes goed te sorteren. Hier kunnen ze alleen samen winnen of verliezen. En bij het voeder-geheugenspel hebben ze een goed geheugen nodig om zo veel mogelijk sets van dierkaartjes en kleurenkaartjes compleet te maken.

 • Spel - The Key - Moord in...

  € 20,62

  Oakdale Golfclub wordt opgeschrikt door een dramatische reeks moorden - er zijn drie mensen vermoord! De spelers starten het onderzoek en combineren de aanwijzingen van de daders, tijd van de moorden, plaatsen delict, moordwapens en vluchtvoertuigen. Ten slotte moeten ze de juiste cijfercode maken om de moordenaars achter slot en grendel te brengen. Uiteindelijk is de winnaar niet per se de snelste rechercheur, maar wel de meest efficiënte!

 • Spel - Allemaal stekeltjes!...

  € 14,83

  Vandaag verkleden de egelkindjes zich: ze willen graag grote stekels in hun lievelingskleur! Hiervoor moeten de spelers blaadjes in de juiste kleur uit het blaadjeszakje halen. Maar pas op: de wind kan de bladeren flink door elkaar blazen en dan gaan je blaadjes er weer vandoor! De speler die zijn/haar egel als eerste helemaal met blaadjes in de juiste kleur heeft versierd, wint.

 • Mijn eerste spellen -...

  € 20,62
  Hoofdopzichter Bruno Beer heeft jullie hulp nodig! Kunnen jullie samen met hem een huis bouwen? Vind de juiste kegelplaatjes en breng ze met de kiepwagen naar de bouwplaats.
 • De roof in Cliffrock Villa...

  € 20,62

  Een serieuze roofoverval schudt Cliffrock Villa op zijn grondvesten. Waardevolle kunstvoorwerpen werden gestolen! De spelers starten het onderzoek en combineren de aanwijzingen van de daders, tijd van de misdaden, buit en vluchtroutes. Ten slotte moeten ze de juiste cijfercode maken om de overvallers achter slot en grendel te brengen. Uiteindelijk is de winnaar niet per se de snelste rechercheur, maar wel de meest efficiënte!

 • Buntikus een kleurrijk...

  € 10,70

  O jeetje, in het vrolijke land Buniktus zijn de kleuren verdwenen. Kun jij de spelers helpen om de huizen, bloemen, luchtballonen en regenbogen weer te laten stralen in de mooiste kleuren?

 • Spel - Gelukkige Hans -...

  € 8,22

  Een varken geruild! Of een gans? Of een paard? De dobbelstenen beslissen hoeveel van jullie plaatjes julie tegen andere mogen ruilen. Maar opgelet: hier komt het er niet op aan de grootste rijkdom te vergaren, maar wel het grote geluk te vinden. Wie als eerste door slim te ruilen het klaviertje op de kop tikt, is de winnaar. Een sluw ruil- en verzamelspel.

 • Spel - Pitsstop - 3-99j - Haba

  € 10,70

  3,2,1… Start! Let op: alleen wie bij de pitsstop even snel is als op het circuit, heeft het talent van een echte kampioen. Je hazenteam met schroeven, tanken en zelfs platte banden oppompen… De dobbelstenen beslissen hoe lang je in de pits moet blijven. Als je al je pitsstopplaatjes hebt afgelegd, behaal jij de overwinning. Een razendsnel dobbelspel.

 • Spel - Eed op de kroon -...

  € 10,70

  Opschudding in het koninkrijk: de ridders van de Tafelronde kiezen een nieuwe aanvoerder! Voorzichtigheid is echter geboden, want immers niet iedereen is de kroon trouw. Hef je zwaard en kijk je medespelers diep in de ogen: kun jij inschatten wie van hen de kroon gunstig gezind is? Bij elke juiste tip word je beloond met edelstenen. Wie op het einde de waardevolste verzameling heeft, wint het spel. Een vurig bluf- en inschattingsspel.

 • Spel - Fonkelschat - Het...

  € 10,70

  Oh nee, het nest met het drakenei en de fonkelstenen is een ijszuil geworden! Help de drakenmama om de dikke laag ijs te verwijderen. Maar wees voorzichtig: het ei mag immers niet vallen! De gevallen fonkelstenen verzamelen jullie wel om jullie amulet te versieren en punten te krijgen. Wie aan het einde de meeste punten heeft, wint het spel. Een drakesterk verzamelspel.

 • Spel - Dobbelkoning - 8-99j...

  € 14,01

  Breng je koninkrijk tot bloei! - Win nieuwe onderdanen voor je koninkrijk als je met drie keer gooien aan de meeste uiteenlopende voorwaarden op de kaartenkuit voldoen. Met speciale kaarten krijg je voordeel. Maar pas op voor dorpsgekken en draken. Wie aan het einde de beste burgers heeft, wint.

 • Spel - Vind vjif! - 7-99j -...

  € 14,01

  5 Dobbelstenen, 5 ronden - ronde van 5 vinden. 5symbolen gooien en aan de slag! Gelijktijdig zoeken jullie verschillende vormen op jullie bord en omcirkelen die met een stift. De vormen moeten alle gegooide symbolen omvatten en leveren een verschillend aantal punten op. Wie na 5 ronden de meeste puntenheeft, wint het spel!

 • Spel - Club der klauwen -...

  € 14,01

  Doek open voor het grote gemaskerde bal! Tussen alle gasten met fluwelen pootjes probeer je jouw medespelers te ontmaskerenvoor je zelf ontmaskerd wordt. Speel je poezenkaartjes nodig uit, trek de juiste conclusies en geef tegelijk zo weinig mogelijk over jezelf prijs. Verzamel de meeste punten met de scherpe neus van een detective.

 • Spel - De wolkenmaker -...

  € 14,83

  De wolkenmaker en de kraai koken samen het ongelooflijkste weer! Maar als de wolkenmaker er een keer niet is, staat de kraai er alleen voor - en ze heeft jullie hulp nodig. Met een beetje geluk met de dobbelstenen en een goed geheugen bij het omdraaien van de ingrediëntenkaartjes, verzamelen jullie de ingrediënten voor de drie receptenkaartjes. Als het jullie lukt voordat de wolkenmaker weer thuis is, hebben julie samen gewonnen. Een coöperatief memospel.

 • Spel - Slodderheks - 5-99j...

  € 16,49

  Middernacht in het heksenwoud! De slodderheks brouwt haar beroemde toverdrank. Maar dat is helemaal niet zo eenvoudig, want de slordige heks vergeet vaak welke ingrediënten ze al in de toverketel heeft gegooid en welke nog ontbreken. De spelers moeten de slodderheks helpen om het ontbrekende ingrediënt te vinden, maar alleen de snelste krijgt als beloning een toverdrank. Een behekst observatiespel. Met “Fex-effect” om de moeilijkheidsgraad te verhogen.

 • Spel - Mijn eerste spellen...

  € 24,75
  O jee, Pia en Paul moeten dringend plassen! Kunnen jullie hen helpen om snel op het plaspotje te raken? De dobbelsteen beslist: ofwel komt het potje dichterbij, ofwel moeten ze nog wat drinken. Maar een ongelukje kan ook snel gebeuren. Zijn jullie er op tijd geraakt? Fantastisch! Het plasje belandt in het potje. De speelse potjestraining helpt kinderen bij het zindelijk worden. Een coöperatief dobbelspel
 • Kaartspel - Karuba - 8-99j...

  € 14,01

  Nieuwe uitvoering van het bekroonde bordspel! - Kies tactisch en slim twee kaartenhuis je hand en zit he medespelers lekker dwars. Want wie het laagste aantal heeft, verliest een kaart. - Leg met je kaarten een optimaal wegennet om je avonturiers met hun tempel te verbinden. - Verzamel waardevolle schatten en punten met je tempels.

  • nieuwe uitvoering van het bekroonde topspel Karuba
  • voor grote groepen tot zes spelers
  • kleine doos, groots spel
 • Spel - Mix-max-rally -...

  € 8,22

  Een pinguïn kan goed zwemmen en een kangoeroe maakt de hoogste sprongen. Maar wat doet de pingoeroe? Dat is een mix-max-dier dat uitstekend kan springen en zwemmen! Meng voor de rally het gepaste mix-max-dier en overwin als snelste het hindernissenparcours. Met een beetje geluk winnen jullie de mix-max-rally! Een spannende hindernisloop.

 • Spel - Beren erger jullie...

  € 12,36

  Alle beren willen op vakantie! Maar de vlucht naar de eilanden kan behoorlijk turbulent worden, want de draaipijl en de dobbelsteensymbolen beslissen hoe snel de beren vooruitkomen. Als ze van het bord worden gegooid, betekent dat: vakantiebeer, erger je niet! Wie geluk heeft en met zijn drie beren als eerste naar de eilanden kan vliegen, heeft gewonnen. - In de auto, de trein of het vliegtuig - dit Haba-reisspel zorgt voor veel plezier en entertainment onderweg en laat de tijd sneller voorbijgaan. Kortom: nooit meer vervelen! - De dobbelspelklassieker als grappig reisspel.

 • Spel - Find the code!...

  € 14,83

  De spelers vertrekken op een fantastisch avontuur en vinden een schatkist met een cijferslot. Om de code te kraken, moeten ze samen de raadsels op de raadselkaart oplossen en de speelfiguur het juiste aantal velden voorwaarts zetten op de schatkaart, die ze eerst nog moeten puzzelen. Alleen zo kan de schatkist worden geopend.


 • Mini Spel - Monstervangst -...

  € 5,74

  Monsteralarm! Dat betekent: zorg dat je snel bent en de verschillende monsterkaartjes goed in het oog houdt. Is het aantal monsters hetzelfde als op de dobbelsteen? Tik dan als eerste de juiste monsterhand aan! Wie zo de meeste monsterkaartjes verzamelt, wint. Een monsterachtig reactiespel.

  • bevordert het begrip van hoeveelheden en aantallen
  • eenvoudige regels om snel veel plezier aan het spel te beleven
  • een leuk geschenk voor elke gelegenheid
 • Mini Spel - Kriebelbeestjes...

  € 5,74

  Welk insect heeft zich onder welke bloem verstopt? Als de kaartjes eenmaal bedekt zijn, moet je goed onthouden welk kriebelbeestje waar zit. Vervolgens bepaalt de dobbelsteen welke bloem je mag optillen. Wie de meeste kriebelbeestjes vindt, wint het spel. Een kriebelig geheugenspel.

  • spelenderwijs leren kennen van insecten
  • klassiek geheugenspel met een nieuwe twist
  • een leuk geschenk voor kleine natuurvrienden
 • Mini Spel - Pinguflip -...

  € 5,74

  Daar gaan we! Als mama pinguïn vis op stokjes uitdeelt, flitsen de pinguïnkindjes van schots naar schots. Echter bij het afzetten, keren de schotsen steeds om en verschijnen er nieuwe actiesymbolen. Wie met zijn pinguïnkind het eerst drie rondjes aflegt, wint. Een verdraaid leuk wedloopspel.

 • Mini Spel - Eenhoorn...

  € 5,74

  Eenhoorn Flonkerglans en haar vrienden spelen vandaag memo. Speel mee! Wie dezelfde afbeeldingen het beste kan onthouden en op die manier de meeste kaartenparen kan verzamelen, wint! Een betoverendgeheugenspel.

 • Spel - Lucky Langhals -...

  € 8,22

  De magen van de giraffenvrienden knorren luid. De begeerde lekkernijen hangen echter net aan de allerhoogste takken van de boom. De spelers draaien om beurt kaartjes om en leggen die bij hun giraf. De giraf met de langste hals wint. Omhoog het geluk tegemoet.

 • Spel - Draak Flonkervuur...

  € 8,22

  Draak Flonkervuur en zijn vrienden zijn op ontdekkingstocht. Begeleid hen en vind samen vuurspuwende vulkanen, geheimzinnige schatkaarten en nog veel meer, door de bingokaartjes om te draaien. Voor elk plaatje dat je op je bingokaartje ontdekt, krijg je een dondersteen. Wie als eerste er vier op een rij heeft, roept ‘Drakenbingo!’ en wint. Een spannend bingospel.

 • Spel - Domino in actie -...

  € 8,22

  Alarm, alarm! Overal zijn zwaailichten! Welk voertuig en welke manschappen horen bij de politie, de hulpdienst of de brandweer? Kijk aandachtig en leg de kaartjes juist. Met een beetje geluk en een scherpe blik, kun je de meeste zwaailichten verzamelen en winnen. Een gespierd legspel!

 • Spel - Gris en grijp -...

  € 8,22

  Gris en grijp als de afbeeldingen op de kaartjes in het midden van de tafel, overeenkomen met de net gegooide symbolen. Maar let op: als het symbool <> wordt gegooid, mag niemand naar een kaartje grisse. Wie juist reageert en dus de meeste kaartjes kan verzamelen, wint het spel. Een levendig reactiespel.

 • Toverketel 5-99j - Haba

  € 20,62

  Heks o flex! Groen spinnenrag! Wie heeft oud e toverschool het best opgelet en brouwt het juiste toverdrankje in de pruttelende toverketel? Probeer de juiste ingrediëntenkaartjes voor je drankje om te draaien. Jullie koken volgens symbool en kleur. Maar pas op: de wervelwind kan je recept grondig door elkaar schudden! Wie als eerste de juiste mix van toverdrankjes brouwt, wint het spel.Ò

 • Spel Kikkersprongen 3-7j -...

  € 14,83

  Bij de Nederlandse versie is de verpakking ook Nederlandstalig.

  Vier vrolijke knikkerkikkers willen springkampioen worden. Keer op keer springen ze met wat dubbelgeluk rond de vijver. Per voltooide ronde mogen ze een bloemblaadje van hun eigen waterlelie omdraaien. Welke turbospringer wint de wedstrijd? WOW! Als bij toverslag boeit de bloem van de winnaar helemaal open.

  • met leuk pop-upeffect: als bij toverslag bloeien de waterlelies open
  • met variant voor oudere turbospringers