Filteren op

Merk

Merk

Actieve filters

 • Monopoly Eeklo (december 2021)

  € 41,32

  Eeklo, de kleinste Vlaamse stad met een eigen Monopoly-editie! 

  Het spel komt uit in december 2021. Wil je zeker zijn van een exemplaar? Pre-order dan nu al jouw spel!
  We nemen contact met je op zodra het spel leverbaar is. 

  Opgelet, dit spel heeft altijd een verzendkost.

  ( tenzij bij afhaling in onze winkel dan verrekenen we de verzendkost in onze winkel)

 • The Key - Sabotage in Lucky...

  € 20,62
  • Een simultaan deductiespel met variant voor één speler
  • Zeer aantrekkelijk om herhaaldelijk te spelen – elk spel verloopt anders
  • Unieke oplossingscontrole met sleutelmechanisme
  • Niveau beginners
 • Crazy sudoku 8-99j - Djeco

  € 14,01

  Spel voor 1 speler: Logicaspel. Plaats de 1 houten fiches op de kaarten volgens de aangegeven instructies, volgens het principe van een sudoku. Los de 40 puzzels op door logisch na te denken. 4 moeilijkheidsniveaus.

 • Nomad Chess and checkers...

  € 14,83

  Schaak en damspel met houten pionnen en een boekje voor beginners.

 • Chess 6-99j - Djeco

  € 11,53

  Schaakspel, duik onder in de wereld van strategie. Het onmisbare schaakspel met nieuwe illustraties van Djeco

 • Woolfy 5-9j - Djeco

  € 24,75

  Spel om te leren samenwerken. De spelers proberen een bakstenen huis te bouwen om daarin de 3 biggetjes in veiligheid te kunnen brengen, voordat de wolf ze gevangen genomen heeft en in de stoofpot gestopt heeft.

 • Spotissimo 7-99j - Djeco

  € 14,83

  Spel voor 1 speler. 6 houten speelstukken om een weg te leggen tussen een begin- en een eindpunt. 40 uitdagingen met voorgeschreven startposities en obstakels die moeten worden ontweken

 • Kaarthouder - Djeco

  € 4,09

  Super handig voor de kleine handjes! Deze kat helpt je om alle kaarten mooi vast te houden!

 • Rijgspel In actie +3j - Haba

  € 20,62

  Vrolijk rijgplezier voor kleine brandweerfans: de plaatjes kunnen willekeurig of volgens het voorbeeld op de brandweerauto, de boom en de straat worden geregen. Zo ontstaat keer op keer een spannend tafereel.

 • Mijn eerste spellen - Rhino...

  € 20,62

  Als een echte superheld speelt Rhino Hero Junior graag hoog spel en daarbij zet hij kleine wereldontdekkers aan om hetzelfde te doen. In drie verschillende spellen oefenen kinderen hun fijne motoriek bij het ordenen en het stapelen, leren ze tellen en verwerven ze inzicht in aantallen. In het derde spel trainen ze ook hun geheugen. Verdieping per verdieping stijgt de plezier- en leercurve, tot de heldhaftige neushoorn helemaal boven aankomt en de kinderen samen winnen.

 • Spel - De helden van...

  € 14,83
  Vijandige trollen hebben de schat van de voorouders en de magische amulet van de stam gestolen. De Kaskariërs vrezen nu de toorn van hun voorvaders. Onmiddellijk vertrekken moedige helden op vliegende schubbenvlerken en snelle klippenlopers, naar de schuilplaats van de trollen, diep in de vulkaankrater. Wie zijn actiekaarten slim inzet, zoveel mogelijk stukken van de schat redt en de magische amulet van de vijandige trollen kan afnemen, wordt de grote held van Kaskaria!

 • 2 in 1 Pinball Football and...

  € 90,87

  Uren speelplezier met deze tafel! Je hebt 2 speelkanten. Een met ice hockey en eentje met football.

 • 2 in 1 Pinball Planet and...

  € 90,87

  2 in 1 pinball planeten en flipper voetbal. Super leuk en degelijk materiaal. 

 • !!! Spel - Blus de brand!!!...

  € 10,70

  Tatutatuuu, de brandweer is er al om de brandende hooibalen in het weiland van boer Rudi te blussen! Kunnen de spelers hem daarbij helpen? Daarvoor moeten zij het overzicht zien te behouden in de chaos bij de brandslangen en de juiste slangkaartjes aan hun brandkraan leggen zodat ze zo snel mogelijk het vuur bereiken. Als beloning krijgen ze een begeerde blusmedaille. De speler die als eerste drie medailles verzameld heeft, wint het spel.

 • !!! Spel - Mijn eerste...

  € 10,70

  Wat eet de kat, de schildpad of de muis? En welk voer smaakt het konijn en de hond het beste? Daar proberen de kinderen achter te komen door bij het samen-ordenen-spel de dierkaartjes, houten stukken, vormen- en kleurenkaartjes goed te sorteren. Hier kunnen ze alleen samen winnen of verliezen. En bij het voeder-geheugenspel hebben ze een goed geheugen nodig om zo veel mogelijk sets van dierkaartjes en kleurenkaartjes compleet te maken.

 • Spel - Allemaal stekeltjes!...

  € 14,83

  Vandaag verkleden de egelkindjes zich: ze willen graag grote stekels in hun lievelingskleur! Hiervoor moeten de spelers blaadjes in de juiste kleur uit het blaadjeszakje halen. Maar pas op: de wind kan de bladeren flink door elkaar blazen en dan gaan je blaadjes er weer vandoor! De speler die zijn/haar egel als eerste helemaal met blaadjes in de juiste kleur heeft versierd, wint.

 • Mini Memory Game / Unicorn...

  € 5,74

  Mini Memory Game / Unicorn Magic - Mudpuppy

 • Mijn eerste spellen -...

  € 20,62

  Hoofdopzichter Bruno Beer heeft jullie hulp nodig! Kunnen jullie samen met hem een huis bouwen? Vind de juiste kegelplaatjes en breng ze met de kiepwagen naar de bouwplaats.

 • De roof in Cliffrock Villa...

  € 20,62

  Een serieuze roofoverval schudt Cliffrock Villa op zijn grondvesten. Waardevolle kunstvoorwerpen werden gestolen! De spelers starten het onderzoek en combineren de aanwijzingen van de daders, tijd van de misdaden, buit en vluchtroutes. Ten slotte moeten ze de juiste cijfercode maken om de overvallers achter slot en grendel te brengen. Uiteindelijk is de winnaar niet per se de snelste rechercheur, maar wel de meest efficiënte!

 • Buntikus een kleurrijk...

  € 10,70

  O jeetje, in het vrolijke land Buniktus zijn de kleuren verdwenen. Kun jij de spelers helpen om de huizen, bloemen, luchtballonen en regenbogen weer te laten stralen in de mooiste kleuren?

 • Spel - Gelukkige Hans -...

  € 8,22

  Een varken geruild! Of een gans? Of een paard? De dobbelstenen beslissen hoeveel van jullie plaatjes julie tegen andere mogen ruilen. Maar opgelet: hier komt het er niet op aan de grootste rijkdom te vergaren, maar wel het grote geluk te vinden. Wie als eerste door slim te ruilen het klaviertje op de kop tikt, is de winnaar. Een sluw ruil- en verzamelspel.

 • Spel - Pitsstop - 3-99j - Haba

  € 10,70

  3,2,1… Start! Let op: alleen wie bij de pitsstop even snel is als op het circuit, heeft het talent van een echte kampioen. Je hazenteam met schroeven, tanken en zelfs platte banden oppompen… De dobbelstenen beslissen hoe lang je in de pits moet blijven. Als je al je pitsstopplaatjes hebt afgelegd, behaal jij de overwinning. Een razendsnel dobbelspel.

 • Spel - Eed op de kroon -...

  € 10,70

  Opschudding in het koninkrijk: de ridders van de Tafelronde kiezen een nieuwe aanvoerder! Voorzichtigheid is echter geboden, want immers niet iedereen is de kroon trouw. Hef je zwaard en kijk je medespelers diep in de ogen: kun jij inschatten wie van hen de kroon gunstig gezind is? Bij elke juiste tip word je beloond met edelstenen. Wie op het einde de waardevolste verzameling heeft, wint het spel. Een vurig bluf- en inschattingsspel.

 • Spel - Fonkelschat - Het...

  € 10,70

  Oh nee, het nest met het drakenei en de fonkelstenen is een ijszuil geworden! Help de drakenmama om de dikke laag ijs te verwijderen. Maar wees voorzichtig: het ei mag immers niet vallen! De gevallen fonkelstenen verzamelen jullie wel om jullie amulet te versieren en punten te krijgen. Wie aan het einde de meeste punten heeft, wint het spel. Een drakesterk verzamelspel.

 • Spel - Mix-max-rally -...

  € 8,22

  Een pinguïn kan goed zwemmen en een kangoeroe maakt de hoogste sprongen. Maar wat doet de pingoeroe? Dat is een mix-max-dier dat uitstekend kan springen en zwemmen! Meng voor de rally het gepaste mix-max-dier en overwin als snelste het hindernissenparcours. Met een beetje geluk winnen jullie de mix-max-rally! Een spannende hindernisloop.

 • Spel - Beren erger jullie...

  € 12,36

  Alle beren willen op vakantie! Maar de vlucht naar de eilanden kan behoorlijk turbulent worden, want de draaipijl en de dobbelsteensymbolen beslissen hoe snel de beren vooruitkomen. Als ze van het bord worden gegooid, betekent dat: vakantiebeer, erger je niet! Wie geluk heeft en met zijn drie beren als eerste naar de eilanden kan vliegen, heeft gewonnen. - In de auto, de trein of het vliegtuig - dit Haba-reisspel zorgt voor veel plezier en entertainment onderweg en laat de tijd sneller voorbijgaan. Kortom: nooit meer vervelen! - De dobbelspelklassieker als grappig reisspel.

 • Spel - Vind vjif! - 7-99j -...

  € 14,01

  5 Dobbelstenen, 5 ronden - ronde van 5 vinden. 5symbolen gooien en aan de slag! Gelijktijdig zoeken jullie verschillende vormen op jullie bord en omcirkelen die met een stift. De vormen moeten alle gegooide symbolen omvatten en leveren een verschillend aantal punten op. Wie na 5 ronden de meeste puntenheeft, wint het spel!

 • Spel - Club der klauwen -...

  € 14,01

  Doek open voor het grote gemaskerde bal! Tussen alle gasten met fluwelen pootjes probeer je jouw medespelers te ontmaskerenvoor je zelf ontmaskerd wordt. Speel je poezenkaartjes nodig uit, trek de juiste conclusies en geef tegelijk zo weinig mogelijk over jezelf prijs. Verzamel de meeste punten met de scherpe neus van een detective.

 • Spel - De wolkenmaker -...

  € 14,83

  De wolkenmaker en de kraai koken samen het ongelooflijkste weer! Maar als de wolkenmaker er een keer niet is, staat de kraai er alleen voor - en ze heeft jullie hulp nodig. Met een beetje geluk met de dobbelstenen en een goed geheugen bij het omdraaien van de ingrediëntenkaartjes, verzamelen jullie de ingrediënten voor de drie receptenkaartjes. Als het jullie lukt voordat de wolkenmaker weer thuis is, hebben julie samen gewonnen. Een coöperatief memospel.

 • Spel - Slodderheks - 5-99j...

  € 16,49

  Middernacht in het heksenwoud! De slodderheks brouwt haar beroemde toverdrank. Maar dat is helemaal niet zo eenvoudig, want de slordige heks vergeet vaak welke ingrediënten ze al in de toverketel heeft gegooid en welke nog ontbreken. De spelers moeten de slodderheks helpen om het ontbrekende ingrediënt te vinden, maar alleen de snelste krijgt als beloning een toverdrank. Een behekst observatiespel. Met “Fex-effect” om de moeilijkheidsgraad te verhogen.

 • Spel - Mijn eerste spellen...

  € 24,75

  O jee, Pia en Paul moeten dringend plassen! Kunnen jullie hen helpen om snel op het plaspotje te raken? De dobbelsteen beslist: ofwel komt het potje dichterbij, ofwel moeten ze nog wat drinken. Maar een ongelukje kan ook snel gebeuren. Zijn jullie er op tijd geraakt? Fantastisch! Het plasje belandt in het potje. De speelse potjestraining helpt kinderen bij het zindelijk worden. Een coöperatief dobbelspel

 • Kaartspel - Karuba - 8-99j...

  € 14,01

  Nieuwe uitvoering van het bekroonde bordspel! - Kies tactisch en slim twee kaartenhuis je hand en zit he medespelers lekker dwars. Want wie het laagste aantal heeft, verliest een kaart. - Leg met je kaarten een optimaal wegennet om je avonturiers met hun tempel te verbinden. - Verzamel waardevolle schatten en punten met je tempels.

  • nieuwe uitvoering van het bekroonde topspel Karuba
  • voor grote groepen tot zes spelers
  • kleine doos, groots spel
 • Spel - Find the code!...

  € 14,83

  De spelers vertrekken op een fantastisch avontuur en vinden een schatkist met een cijferslot. Om de code te kraken, moeten ze samen de raadsels op de raadselkaart oplossen en de speelfiguur het juiste aantal velden voorwaarts zetten op de schatkaart, die ze eerst nog moeten puzzelen. Alleen zo kan de schatkist worden geopend.