Er zijn 135 producten.

Item 1-12 van 135 in totaal item(s)
 • Puzzle/Butterflies 300 pcs...

  € 14,88

  Puzzel van 300 stukken met vlinders. Geschikt voor kinderen vanaf 8 jaar.

 • Puzzle/Ice Age Animals 300...

  € 14,88

  Puzzel van 300 stukken met dieren uit de ijstijd. Geschikt voor kinderen vanaf 8 jaar.

 • Spin it, een verdraaid...

  € 5,37
  Spin it! De kermis is in de stad en de Spin is de spectaculairste kermisattractie in de wijde omtrek. De vliegende auto’s suizen zo snel in het rond, dat de dieren alleen met hun beste vriend willen meerijden. Wie heeft geluk bij het draaien aan de Spin it - schijf en kan als eerste alle diergaarden correct afleggen? Een verdraaid beestachtig legspel.
 • Sokken zoeken, kaartspel...

  € 6,20
  Sokken zoeken, kaartspel. Kennen jullie het sokkenmonster? Het bokkenmonster zit het liefst in de kleerkast en woelt al je sokken door elkaar! Er ligt al een enorme berg voor jullie. Wie vindt het snelst de sokken die bij elkaar horen. Een monsterlijk snel zoekspel. Met variant voor ervaren bokkenzoekers.
 • Prinses toverfee, een...

  € 8,22
  Prinses toverfee. Prinses toverfee en haar vriendinnen maken met de magische toverstaf schitterende tekeningen in de lucht. Maar pas op! Aangelokt door de glinsterende feeënstaf, sluipt de brutale kabouter Smoeshaan rond en steelt stiekem de toverplaatjes. Dus moeten alle spelers zich goed concentreren en hun ogen open houden om de toverwedstrijd tegen de brutale kobold te winnen.
 • Junior rummy 5-99j - Haba

  € 6,20
  Prinses Mina, Junior - rummy. Prinses Mina heeft al haar vriendinnen in het kasteel uitgenodigd voor een gezellige namiddag. Ze willen het nieuwe kaartspel van Mina spelen. De prinsessen kunnen er schitterende sterren mee winnen om hun kroontje te versieren. Wie slaagt er als eerste in om de hoofdtooi met drie sterren te verfraaien? Een betoverende kaartspel - klassieker.
 • Boomgaard, het demospel...

  € 10,33
  Boomgaard, het memospel. Alarm! De brutale raaf staat op het punt jullie lekkernijen weg te kapen. Verzamel al het fruit door de bij de gegooide kleur passende vruchten om te draaien. Het doel van het spel is om al het fruit te verzamelen voordat de raaf alles van jullie wegkaapt.
 • Sterk als een draak 5-99j...

  € 10,33

  2-4 spelers
  Draken spelen graag met vuur. Daarom gaat dat het er bij hun jaarlijkse drakenwedstrijd heet aan toe: een wedloop rondom een vuurspuwende vulkaan! Wie als eerste rond de vulkaan wil rennen, heeft een drakensterk geheugen nodig!

 • Wilde dieren 4-99j - Haba

  € 6,20

  2-4 spelers - De wilde dieren ontmoeten elkaar bij het meertje. Maar daar mag steeds maar één dier van iedere soort staan. Als er twee dezelfde dieren te zien zijn, moet je snel zijn en je hand op de krokodil in het meer leggen! De snelste speler krijgt alle dieren die zich op dat moment aan het meer bevinden. Wie lukt het om aan het einde alle dierkaarten in zijn bezit te hebben?

 • Miauw miauw, een vrolijk...

  € 6,20
  Kat & co - Miauw miauw. Vier kleine katjes strijden in een grappige wedstrijd om de beste plaats in het mandje. Alleen als de kleur of het motief overeenkomt, mag een van de kleurrijke kaarten worden afgelegd. Wie als eerste al zijn kaarten kwijt is, mag als beloning met zijn katje een stap in de richting van het mandje zetten. Met een beetje geluk slaag je erin deze vrolijke wedstrijd te winnen.
 • Wilde vikingen, een...

  € 10,33
  Wilde vikingen. “Een schip voor mij, een schip voor jou”: Zo verdelen echte Vikingen hun buit. Wie echter slim plant en biedt, kan schepen met een hoop edelstenen veroveren. Een riskante wedstrijd.
 • Ongedierte, een kriebelige...

  € 5,37
  Ongedierte. Het kriebelt en krabbelt overal! Maar hoeveel kruipende diertjes zijn er juist? Onthoud goed waar kakkerlakken, kevers en dergelijke zich verstoppen, want je moet het gegooide aantal vinden. Tel het ongedierte op en let op dat jullie niet te veel kaartjes omdraaien. Wie op het einde de meeste ongediertekaartjes heeft, wint het spel. Een kriebelige memo om al spelend hoofdrekenen te oefenen.