Er zijn 253 producten.

Item 1-12 van 253 in totaal item(s)
 • Puzzle/Ice Age Animals 100...

  € 13,22

  Puzzel met dieren uit de ijstijd

 • Spin it, een verdraaid...

  € 5,37
  Spin it! De kermis is in de stad en de Spin is de spectaculairste kermisattractie in de wijde omtrek. De vliegende auto’s suizen zo snel in het rond, dat de dieren alleen met hun beste vriend willen meerijden. Wie heeft geluk bij het draaien aan de Spin it - schijf en kan als eerste alle diergaarden correct afleggen? Een verdraaid beestachtig legspel.
 • Sokken zoeken, kaartspel...

  € 6,20
  Sokken zoeken, kaartspel. Kennen jullie het sokkenmonster? Het bokkenmonster zit het liefst in de kleerkast en woelt al je sokken door elkaar! Er ligt al een enorme berg voor jullie. Wie vindt het snelst de sokken die bij elkaar horen. Een monsterlijk snel zoekspel. Met variant voor ervaren bokkenzoekers.
 • Prinses toverfee, een...

  € 8,22
  Prinses toverfee. Prinses toverfee en haar vriendinnen maken met de magische toverstaf schitterende tekeningen in de lucht. Maar pas op! Aangelokt door de glinsterende feeënstaf, sluipt de brutale kabouter Smoeshaan rond en steelt stiekem de toverplaatjes. Dus moeten alle spelers zich goed concentreren en hun ogen open houden om de toverwedstrijd tegen de brutale kobold te winnen.
 • Rallytrucks 5-99j - Haba

  € 8,22
  Rallytrucks. Met je rallytrucks raas je in de race en probeer je de beker van de turbo - geheugenrally te winnen. Daartoe heb je niet alleen paardenkracht nodig, maar ook een prima geheugen. Draai de geheugenkaartjes om en overtref je medespelers! Wie op het einde als eerste met zijn rallytruck over de eindstreep komt, wint het spel.
 • Junior rummy 5-99j - Haba

  € 6,20
  Prinses Mina, Junior - rummy. Prinses Mina heeft al haar vriendinnen in het kasteel uitgenodigd voor een gezellige namiddag. Ze willen het nieuwe kaartspel van Mina spelen. De prinsessen kunnen er schitterende sterren mee winnen om hun kroontje te versieren. Wie slaagt er als eerste in om de hoofdtooi met drie sterren te verfraaien? Een betoverende kaartspel - klassieker.
 • Boomgaard kaartspel 3-6j -...

  € 6,20
  Boomgaard, kaartspel. O jee, de raad komt eraan! De brutale vogel wil het rijpe fruit van de fruitbomen stelen. Kunnen jullie de kersen, appels, peren en pruimen plukken voordat hij de boomgaard bereikt? Met een beetje geluk bij het dobbelen mogen jullie één of twee vruchtkaarten pakken. Als de raaf opduikt, gaat hij een veld in de richting van de boomgaard vooruit.
 • Boomgaard, het demospel...

  € 10,33
  Boomgaard, het memospel. Alarm! De brutale raaf staat op het punt jullie lekkernijen weg te kapen. Verzamel al het fruit door de bij de gegooide kleur passende vruchten om te draaien. Het doel van het spel is om al het fruit te verzamelen voordat de raaf alles van jullie wegkaapt.
 • Dacartrally 5-99j - Haba

  € 5,37
  Dacartrally. Iedereen wil de beker van de DaCart rally winnen. Het parcours is echter onoverzichtelijk en verandert voortdurende. Het komt erop aan de beste weg te onthouden en vooral niet een doodlopende straat in te rijden! Wie loodst zijn supersnelle bolide het snelst via de pitstraat naar de juiste finish?