Er zijn 160 producten.

Item 1-12 van 160 in totaal item(s)
 • Boomgaard kaartspel 3-6j -...

  € 6,20
  Boomgaard, kaartspel. O jee, de raad komt eraan! De brutale vogel wil het rijpe fruit van de fruitbomen stelen. Kunnen jullie de kersen, appels, peren en pruimen plukken voordat hij de boomgaard bereikt? Met een beetje geluk bij het dobbelen mogen jullie één of twee vruchtkaarten pakken. Als de raaf opduikt, gaat hij een veld in de richting van de boomgaard vooruit.
 • Boomgaard, het demospel...

  € 10,33
  Boomgaard, het memospel. Alarm! De brutale raaf staat op het punt jullie lekkernijen weg te kapen. Verzamel al het fruit door de bij de gegooide kleur passende vruchten om te draaien. Het doel van het spel is om al het fruit te verzamelen voordat de raaf alles van jullie wegkaapt.
 • Kleine regenboogrups 3-6j...

  € 6,20

  Kleine regenboogrups. De lentetuin is al vol met kleuren. De vogels tsjilpen, de vlinders fladderen en iedereen wil met de kleine regenboogrups spelen. Wie heeft het eerst alle stukken van zijn regenboogrups achter elkaar gelegd? Een kakelbont verzamelspel.

 • Bens bouwplaats domino...

  € 6,20
  Bens bouwplaats - domino. Ben komt vrolijk op zijn bouwplaats aan. Maar dan schrikt hij zich rot. Wat is hier gebeurd? De graafmachine staat bij het bouwplaatsbord, de vrachtwagen achter de betonmixer. Wie kan Ben helpen de bende op de bouwplaats op te ruimen en de juiste afbeeldingen naast elkaar te leggen? Met een beetje geluk en het juiste overzicht kun je al je eigen kaarten als eerste afleggen. Een ijzersterk legspel.
 • The victories of daily life...

  € 12,56
  Een decoratief en educatief houten voorwerp
 • Loopfiets Staal Vintage red...

  € 78,10

  Deze loopfiets in staal is geschikt voor kinderen van 1 tot 6 jaar (geschikt tot 35kg).

 • Loopfiets Staal Vintage...

  € 78,10

  Deze loopfiets in staal is geschikt voor kinderen van 1 tot 6 jaar (geschikt tot 35kg).

 • Loopfiets Staal Zwart -...

  € 78,10

  Deze loopfiets in staal is geschikt voor kinderen van 1 tot 6 jaar (geschikt tot 35kg).

 • Spel - Mijn eerste spellen...

  € 20,62

  +2j

  1-4 spelers

  Er is brand in Habastad! Om het vuur te kunnen blussen, hebben de brandweermannen Max en Anton hulp nodig: als voorbereiding maken de spelers zich vertrouwd met de uitrustingsvoorwerpen van de brandweer. Daarvoor is een goed geheugen nodig: wie vindt de emmer, brandblusser en slang in de brandweerauto om alle branden te blussen?

 • Nachtlampje voor in het...

  € 16,49
  Wanneer het nachtlampje met 6 schattige, veranderende afbeeldingen in het donker automatisch aangaat, worden de lieve welterusten-draken wakker en vergezellen zij de kleine slaapkoppen stilletjes bij het inslapen.
  Gewicht product:  0,072 g
  Kleurenwisselaar:  geen
  Motief:  Draak
  Max. vermogen lamp:  1 W
  Soort lamp:  Led
  Stroomvoorziening:  Stroomtoevoer: 230 V
  Materiaal:  Kunststof
 • Spel - Mijn eerste spellen...

  € 20,62

  Op naar de markt! Elk van jullie heeft een boodschappenlijst met vier dingen die je moet kopen. Maar waar zijn broodjes verkrijgbaar en welke marktkraam verkoopt kaas? Hoeveel kosten de sokken en zijn er nog lekkere aardbeien? Wat kan men allemaal kopen met het grote bankbiljet? De dobbelsteen bepaalt telkens aan welke marktkraam gewinkeld mag worden. Daarnaast kunnen de kinderen ook vrij met het speelmateriaal spelen en daarbij verschillende rollenspellen rond boodschappen doen, uitproberen.

 • Pop Nick +1,5j- Haba

  € 24,75
  • heerlijk zacht speelkameraadje voor alle poppenouders
  • de kleding kan dankzij de klittenbandsluiting gemakkelijk aan- en uitgetrokken worden

  30 cm groot