Actieve filters

 • Mini LED zaklamp - Terra Kids

  € 5,74

  Mini LED zaklamp van Terra Kids. Dit behoort tot het outdoor assortiment van Haba.

 • Dekbedovertrek Amazone 140...

  € 49,55

  Dekbedovertrek Amazone van het merk Snurk. Afmetingen 140 x 200/220 cm. Kussensloop 60 x 70 cm.

  100% katoen.

 • Dekbedovertrek Astronaut...

  € 49,55

  Dekbedovertrek Astronaut van het merk Snurk. Afmetingen 140 x 200/220 cm. Kussensloop 60 x 70 cm.

  100% katoen.

 • Dekbedovertrek Robot 140 -...

  € 49,55

  Dekbedovertrek Robot van het merk Snurk. Afmetingen 140 x 200/220 cm. Kussensloop 60 x 70 cm.

  100% katoen.

 • Muursticker: Paard - A...

  € 6,57
  Met deze paarden muurstickers wordt de kinderkamer in een paar tellen nog meer lovely! De muurstickers zijn gemakkelijk aan te brengen op de muur, maar ook op andere oppervlakken. Voor een echte paardenkamer kan je de muurstickers combineren met het schattige paarden nachtlampje en de lovely paarden poster. Lovely tip: zorg dat het (muur)oppervlak glad, droog en schoon is, voor de beste hechting van de muursticker.
 • Muursticker: Jungle tijger...

  € 6,57

  Jouw kleine avonturier slaapt straks in een ware junglekamer met onze jungle tijger muurstickers! De muurstickers zijn gemakkelijk aan te brengen op de muur, maar ook op andere oppervlakken. Superleuk samen met onze jungle tijger poster. Lovely tip: zorg dat het (muur)oppervlak glad, droog en schoon is, voor de beste hechting van de muursticker.

 • Toilettasje: Glitter -...

  € 5,74
  Superhandig voor jouw volgende (ruimte)reis: deze toilettas met glittersterren en ruimteprint. Met deze toilettas heb jij je toiletspulletjes handig bij elkaar en door het transparante materiaal raak je nooit meer iets kwijt. Stop het toilettasje gauw in je ruimte koffer en jij bent ready for take off naar ieder logeerpartijtje!
 • Muursticker: Konijntje - A...

  € 6,57
  Met deze muurstickers vol konijntjes, bloemen en vlinders, wordt de kamer van jouw kleintje binnen een paar tellen nog meer lovely! De muurstickers zijn gemakkelijk aan te brengen op de muur, maar ook op andere oppervlakken. Combineer de stickers met één van onze lovely lights, zo heeft jouw kleintje straks de allerschattigste kamer! Lovely tip: zorg dat het (muur)oppervlak glad, droog en schoon is, voor de beste hechting van de muursticker.
 • Nachtlamp adapter 5V: EU -...

  € 6,57

  Wil jij ons nachtlampje aansluiten op netstroom? Gebruik dan onze witte 5V adapter. De adapter kan gebruikt worden in landen met het volgende stopcontact: type C (Europa)

 • Little light: Katje - A...

  € 10,70
  Op zoek naar een lampje voor in de baby- of kinderkamer? Naast dit lieve katje wordt in slaap vallen een stuk fijner. Het lampje geeft namelijk een zachte glow en gaat dankzij de handige timerfunctie na 15 minuutjes automatisch uit. Perfect om bij in slaap te vallen en fijn te dromen over de liefste katjes!
 • Nachtlamp: Paddenstoel...

  € 22,27

  Deze nachtlamp in de vorm van een paddenstoel huisje geeft je kindje een veilig gevoel doordat het licht een zachte gloed geeft in het donker. Perfect voor kinderen die niet graag in het donker slapen.

 • Little light: Paddenstoel -...

  € 10,70

  Dit paddenstoel nachtlampje geeft je kindje een veilig gevoel doordat het licht een zachte gloed geeft in het donker. Perfect voor kinderen die niet graag in het donker slapen.