Little light: Katje - A little lovely Company

€10.70

Op zoek naar een lampje voor in de baby- of kinderkamer? Naast dit lieve katje wordt in slaap vallen een stuk fijner. Het lampje geeft namelijk een zachte glow en gaat dankzij de handige timerfunctie na 15 minuutjes automatisch uit. Perfect om bij in slaap te vallen en fijn te dromen over de liefste katjes!

Quantity

Add to my wishlist

Congratulations!
Please note that this list has been automatically created
Product added to the list
Close
Log in

You need to be logged in order to add products to a list

Sorry!

Please contact the shop first to be allowed to create a list

By buying this product you can collect up to 1 point points. Your cart will total 1 point that can be converted into a voucher of €0.50.

Dit oh zo schattige led lampje werkt net als al onze andere little lights op batterijen. Bespaar batterijen door de slimme timer optie aan te zetten. Specificaties Timerfunctie: 15 minuten Afmetingen: 10,7 x 14,5 x 9,6 cm Materiaal: BPA-, lood- en ftalaat vrij PVC Het lampje werkt op 3 LR44 batterijen (meegeleverd)*

You might also like

  • Mini maanlamp - A Little...
    €10.70

    Super schattig maan lampje! Geeft een mooie, zachte gloed in het donker. Dit vrolijke lampje is gemaakt van BPA-, en loodvrij PVC. Doordat er een LED-lamp in zit wordt het materiaal niet heet en kan het veilig door kinderen gebruikt worden. Je kunt kiezen of je het lampje aan, uit of op timer zet. Wanneer je de timer inschakelt, gaat het lichtje na 15 minuten automatisch uit. Dat spaart de batterijen en is beter voor het milieu! We adviseren je om de timer optie te gebruiken, want de meegeleverde batterijen hebben een levensduur van ongeveer 20 branduren. Lovely tip: De Little Lovely mini-lampjes zijn verkrijgbaar in verschillende vormen en kleuren. Geweldig om te combineren of… verzamel ze gewoon allemaal!

    Quick view