Home

Home

Happy Hippo - Studio Pistache bvba

Boelare 54

9900 Eeklo

BTW: BE0882 524 410
E-mail: info@happyhippo.be

Contactpersoon: Jo Permentier of Sven Bauwens
Telefoonnummer: 09 324 85 75

Verkoopovereenkomst

De verkoopovereenkomst komt tot stand tussen Studio Pistache bvba en de meerderjarige opdrachtgever (de ‘klant’), op het ogenblik dat u een bestelling plaatst op onze webshops, www.happyhippo.be of www.meneertjehaas.be, en u een e-mail krijgt ter bevestiging van uw bestelling. Ieder die een bestelling plaatst bij Studio Pistache bvba, verklaart zich akkoord met deze verkoopsvoorwaarden.

Het elektronisch bewijs (bijvoorbeeld : e-mail, backups, ...) wordt door alle betrokken partijen aanvaard binnen het kader van de verkoopovereenkomsten en relaties.

Herroepingsrecht

De consument heeft het recht aan Studio Pistache bvba mee te delen dat hij afziet van de aankoop, zonder betaling van een boete en zonder opgave van motief binnen 14 kalenderdagen vanaf de dag die volgt op de levering van het product. De consument stuurt dan de goederen in originele verpakking op eigen risico en op eigen kosten terug.

Artikelen die niet aan uw wensen voldoen of bij aankomst beschadigd zijn, kunnen teruggezonden worden nadat u dit gemeld heeft via e-mail info@happyhippo.be.

U uw artikelen terugsturen naar Studio Pistache bvba, Boelare 54, 9900 Eeklo onder volgende voorwaarden:

- Het artikel dient in ongewijzigde staat (nieuw + eventueel labels) teruggestuurd worden binnen 14 kalenderdagen vanaf de dag die volgt op de levering.

- De verzendingskosten zijn ten laste van de koper.

- Van zodra wij de artikelen in originele staat terug in ons bezit hebben, storten wij u het verschuldigde bedrag (met uitzondering van de verzendingskosten en herberekeningen van kortingen) binnen de 30 dagen terug. Vergeet zeker niet je naam, bestelnummer en rekeningnummer mee te geven bij je retourverzending.

 

Wij behouden ons het recht om retourzendingen te weigeren bij het vermoeden dat de artikelen reeds zijn gebruikt of bij vermoeden van schade, aangebracht door schuld anders dan Studio Pistache bvba of de leverancier van het artikel.

Bij geschillen kunt u terecht op deze site:

http://ec.europa.eu/odr 

Wij controleren onze artikelen voor we deze versturen en zorgen voor een degelijke verpakking, de klant verbindt zich ertoe de bestelling te controleren bij levering. Aanvaard nooit verpakkingen die duidelijk beschadigd zijn bij het transport en controleer je zending onmiddellijk bij ontvangst! Wij controleren iedere zending voor ze de deur uitgaat. Indien je toch schade vaststelt aan de door jou bestelde artikelen, dan vragen wij je ons daarvan onmiddellijk op de hoogte te brengen. Indien mogelijk vragen we ook ons een foto door te mailen van het beschadigde artikel. Gooi nooit de postverpakking weg voor je hebt vastgesteld dat je zending in goede staat is en stuur nooit een reeds ontvangen pakket terug zonder ons vooraf te contacteren.

Prijzen en productinformatie

Alle vermelde prijzen zijn steeds uitgedrukt in euro (€), inclusief BTW (21%) en exclusief verzendingskosten. Alle prijzen voor doosjes, kaartjes, labels gelden per stuk, tenzij anders is aangegeven. Verzendingskosten worden duidelijk apart aangegeven. Voor een bestelling gelden altijd de prijs en de actie die op het moment van bestelling worden vermeld. Studio Pistache bvba houdt zich het recht om de prijzen van de producten en de productinformatie te wijzigen en te corrigeren. Indien korte tijd later een al aangeschaft product afgeprijsd blijkt te zijn, kan er geen aanspraak worden gemaakt op terugbetaling van het prijsverschil. De opgave van prijs slaat uitsluitend op de artikelen zoals het woordelijk wordt omschreven.

Ondanks het feit dat de catalogus en website met de grootst mogelijke zorgvuldigheid worden samengesteld, is het toch mogelijk dat de aangeboden informatie onvolledig is of niet up-to-date is. Studio Pistache bvba is wat de juistheid, geactualiseerdheid, of volledigheid van de aangeboden informatie slechts gehouden tot een middelenverbintenis. Studio Pistache bvba is in geen geval aansprakelijk ingeval van materiële fouten, zet- of drukfouten.

De bijhorende foto is decoratief bedoeld en kan artikelen bevatten die niet inbegrepen zijn in de prijs. Informatie over de artikelen (bijvoorbeeld maten en materialen), betreft altijd indicatieve informatie en kleurschakeringen op de foto kunnen licht afwijken van echte kleuren. Wanneer U specifieke vragen heeft over bijvoorbeeld maten, kleur, beschikbaarheid, leveringstermijn of leveringswijze, verzoeken wij u ons te contacteren via info@happyhippo.be

Online bestellen

Door een bestelling te plaatsen bij www.happyhippo.be of www.meneertjehaas.be ( Studio Pistache bvba) geeft de klant te kennen akkoord te gaan met de verkoops-, leverings- en betalingsvoorwaarden. Nadat je je bestelling verstuurd hebt, krijg je een automatisch gegenereerde e-mail met de bevestiging van je bestelling. ( check zeker je spam mocht je deze mail niet gekregen hebben) Mocht er een fout in ons voorraadsysteem zitten en een artikel toch niet meer voorradig is, dan krijg je daar ten laatste de volgende werkdag bericht van.

De geleverde artikelen blijven tot op het moment van gehele betaling door de klant, de exclusieve eigendom van Studio Pistache bvba. Het risico wegens verlies of beschadiging gaat evenwel over op de klant vanaf de levering. Elke zichtbare beschadiging en/of kwalitatieve tekortkoming van een artikel of andere tekortkoming bij de levering, moet onmiddellijk worden gemeld, op straffe van verval van elk recht.

Op alle overeenkomsten tussen Studio Pistache bvba en de klant is het Belgisch recht van toepassing. De Belgische rechtbanken zijn exclusief bevoegd.

Betalen

Wanneer u een bestelling plaatst bij Studio Pistache bvba, wordt deze voor u voor een totaal van 8 kalenderdagen gereserveerd. U krijgt een orderbevestiging per email toegezonden (indien u binnen het halfuur geen e-mail ontvangt, gelieve ons te contacteren via info@happyhippo.be, controleer zeker even je spam). Indien wij na die 8 kalenderdagen nog geen betaling ontvangen hebben, wordt het artikel terug in verkoop geplaatst.

Betalingsmogelijkheden zijn:

- Cash ( enkel bij afhaling in de winkel en niet mogelijk tijdens Afhaalmomenten tijdens Lockdown)

- Overschrijving op onze Belgische rekening BE68 7370 1849 7034  ( BIC: KREDBEBB) met vermelding van uw bestelnummer. Hou er wel rekening mee dat het enkele dagen kan duren voordat uw betaling op onze rekening staat.

- Via uw Paypal (voor meer informatie ga naar www.paypal.be)

- Via Multisafepay ( visa, mastercard, Bancontact, via je bank app, ...)

Levering en verzending

Wij behouden ons het recht om onze verzending tarieven aan te passen indien nodig. Verzendingskosten staan steeds duidelijk vermeld op uw orderbevestiging en op uw factuur.

Bij afhaling in de winkel wordt geen verzendkost gerekend.

Verzending België

- Gratis verzending voor België vanaf €45.

- Is uw bestelling lager dan €45 dan betaalt u voor een verzending €5,95.

 

Verzending naar Nederland

- Gratis verzending vanaf €75

- Is uw bestelling lager dan €75 dan betaalt u voor een verzending €6,95.

Verzending Duitsland, Frankrijk, en Europa

- Gratis verzending vanaf €100

- Is uw bestelling lager dan €100 dan betaalt u voor een verzending €9,95.

Indien je niet aanwezig bent op het tijdstip van deze aflevering, ontvang je een schriftelijke kennisgeving in de bus en kan je het pakket afhalen in het postkantoor. Als je wil, kan je tijdens de bestelling bij "leveringsadres" ook altijd je werkadres of het adres van een buur of vriend ingeven.

Privacybeleid

Alle privégegevens worden enkel intern gebruikt en zullen nooit aan derden ter beschikking worden gesteld.