Filter By

Brand

Brand

There are 145 products.

Showing 1-12 of 145 item(s)

Active filters

  • New

  Mijn eerste spellen -...

  €20.62
  Hoofdopzichter Bruno Beer heeft jullie hulp nodig! Kunnen jullie samen met hem een huis bouwen? Vind de juiste kegelplaatjes en breng ze met de kiepwagen naar de bouwplaats.
  • New

  De roof in Cliffrock Villa...

  €20.62

  Een serieuze roofoverval schudt Cliffrock Villa op zijn grondvesten. Waardevolle kunstvoorwerpen werden gestolen! Nu ben jij aan de beurt: start het onderzoek en combineer de aanwijzingen van de daders, tijd van de misdaden, buit en vluchtroutes. Creëer de juiste cijfercode en breng de dieven met behulp van de sleutel achter slot en grendel.

  • New

  Buntikus een kleurrijk...

  €10.70

  O jeetje, in het vrolijke land Buniktus zijn de kleuren verdwenen. Kun jij de spelers helpen om de huizen, bloemen, luchtballonen en regenbogen weer te laten stralen in de mooiste kleuren?

  • New

  Spel - Gelukkige Hans -...

  €8.22

  Een varken geruild! Of een gans? Of een paard? De dobbelstenen beslissen hoeveel van jullie plaatjes julie tegen andere mogen ruilen. Maar opgelet: hier komt het er niet op aan de grootste rijkdom te vergaren, maar wel het grote geluk te vinden. Wie als eerste door slim te ruilen het klaviertje op de kop tikt, is de winnaar. Een sluw ruil- en verzamelspel.

  • New

  Spel - Pitsstop - 3-99j - Haba

  €10.70

  3,2,1… Start! Let op: alleen wie bij de pitsstop even snel is als op het circuit, heeft het talent van een echte kampioen. Je hazenteam met schroeven, tanken en zelfs platte banden oppompen… De dobbelstenen beslissen hoe lang je in de pits moet blijven. Als je al je pitsstopplaatjes hebt afgelegd, behaal jij de overwinning. Een razendsnel dobbelspel.

  • New

  Spel - Eed op de kroon -...

  €10.70

  Opschudding in het koninkrijk: de ridders van de Tafelronde kiezen een nieuwe aanvoerder! Voorzichtigheid is echter geboden, want immers niet iedereen is de kroon trouw. Hef je zwaard en kijk je medespelers diep in de ogen: kun jij inschatten wie van hen de kroon gunstig gezind is? Bij elke juiste tip word je beloond met edelstenen. Wie op het einde de waardevolste verzameling heeft, wint het spel. Een vurig bluf- en inschattingsspel.

  • New

  Spel - Dier op dier - Het...

  €18.60

  Stapelkunstenaars opgelet: vandaag gaan de dieren een grote piramide bouwen! Kunnen jullie hen daarbij helpen? Dat vereist veel aandacht en behendigheid. Laat de flamingo op de krokodil klimmen , het schaap op de flamingo, de slang op het schaap… Nu alleen het evenwicht niet verliezen! Wie als eerste al zijn dieren in de hoogte heeft gestapeld, wint het spel. Een wankel stapelspel.

  • New

  Spel - Beren erger jullie...

  €12.36

  Alle beren willen op vakantie! Maar de vlucht naar de eilanden kan behoorlijk turbulent worden, want de draaipijl en de dobbelsteensymbolen beslissen hoe snel de beren vooruitkomen. Als ze van het bord worden gegooid, betekent dat: vakantiebeer, erger je niet! Wie geluk heeft en met zijn drie beren als eerste naar de eilanden kan vliegen, heeft gewonnen. - In de auto, de trein of het vliegtuig - dit Haba-reisspel zorgt voor veel plezier en entertainment onderweg en laat de tijd sneller voorbijgaan. Kortom: nooit meer vervelen! - De dobbelspelklassieker als grappig reisspel.

  • New

  Spel - Vind vjif! - 7-99j -...

  €14.01
  5 Dobbelstenen, 5 ronden - ronde van 5 vinden. 5symbolen gooien en aan de slag! Gelijktijdig zoeken jullie verschillende vormen op jullie bord en omcirkelen die met een stift. De vormen moeten alle gegooide symbolen omvatten en leveren een verschillend aantal punten op. Wie na 5 ronden de meeste puntenheeft, wint het spel!
  • New

  Spel - Club der klauwen -...

  €14.01

  Doek open voor het grote gemaskerde bal! Tussen alle gasten met fluwelen pootjes probeer je jouw medespelers te ontmaskerenvoor je zelf ontmaskerd wordt. Speel je poezenkaartjes nodig uit, trek de juiste conclusies en geef tegelijk zo weinig mogelijk over jezelf prijs. Verzamel de meeste punten met de scherpe neus van een detective.

  • New

  Spel - De wolkenmaker -...

  €14.83

  De wolkenmaker en de kraai koken samen het ongelooflijkste weer! Maar als de wolkenmaker er een keer niet is, staat de kraai er alleen voor - en ze heeft jullie hulp nodig. Met een beetje geluk met de dobbelstenen en een goed geheugen bij het omdraaien van de ingrediëntenkaartjes, verzamelen jullie de ingrediënten voor de drie receptenkaartjes. Als het jullie lukt voordat de wolkenmaker weer thuis is, hebben julie samen gewonnen. Een coöperatief memospel.

  • New

  Spel - Mijn eerste spellen...

  €24.75
  O jee, Pia en Paul moeten dringend plassen! Kunnen jullie hen helpen om snel op het plaspotje te raken? De dobbelsteen beslist: ofwel komt het potje dichterbij, ofwel moeten ze nog wat drinken. Maar een ongelukje kan ook snel gebeuren. Zijn jullie er op tijd geraakt? Fantastisch! Het plasje belandt in het potje. De speelse potjestraining helpt kinderen bij het zindelijk worden. Een coöperatief dobbelspel