There are 153 products.

Showing 1-33 of 153 item(s)

Active filters

 • Mijn eerste spellen -...

  €20.62
  Hoofdopzichter Bruno Beer heeft jullie hulp nodig! Kunnen jullie samen met hem een huis bouwen? Vind de juiste kegelplaatjes en breng ze met de kiepwagen naar de bouwplaats.
 • De roof in Cliffrock Villa...

  €20.62

  Een serieuze roofoverval schudt Cliffrock Villa op zijn grondvesten. Waardevolle kunstvoorwerpen werden gestolen! Nu ben jij aan de beurt: start het onderzoek en combineer de aanwijzingen van de daders, tijd van de misdaden, buit en vluchtroutes. Creëer de juiste cijfercode en breng de dieven met behulp van de sleutel achter slot en grendel.

 • Buntikus een kleurrijk...

  €10.70

  O jeetje, in het vrolijke land Buniktus zijn de kleuren verdwenen. Kun jij de spelers helpen om de huizen, bloemen, luchtballonen en regenbogen weer te laten stralen in de mooiste kleuren?

 • Spel - Pitsstop - 3-99j - Haba

  €10.70

  3,2,1… Start! Let op: alleen wie bij de pitsstop even snel is als op het circuit, heeft het talent van een echte kampioen. Je hazenteam met schroeven, tanken en zelfs platte banden oppompen… De dobbelstenen beslissen hoe lang je in de pits moet blijven. Als je al je pitsstopplaatjes hebt afgelegd, behaal jij de overwinning. Een razendsnel dobbelspel.

 • Spel - Eed op de kroon -...

  €10.70

  Opschudding in het koninkrijk: de ridders van de Tafelronde kiezen een nieuwe aanvoerder! Voorzichtigheid is echter geboden, want immers niet iedereen is de kroon trouw. Hef je zwaard en kijk je medespelers diep in de ogen: kun jij inschatten wie van hen de kroon gunstig gezind is? Bij elke juiste tip word je beloond met edelstenen. Wie op het einde de waardevolste verzameling heeft, wint het spel. Een vurig bluf- en inschattingsspel.

 • Spel - Fonkelschat - Het...

  €10.70

  Oh nee, het nest met het drakenei en de fonkelstenen is een ijszuil geworden! Help de drakenmama om de dikke laag ijs te verwijderen. Maar wees voorzichtig: het ei mag immers niet vallen! De gevallen fonkelstenen verzamelen jullie wel om jullie amulet te versieren en punten te krijgen. Wie aan het einde de meeste punten heeft, wint het spel. Een drakesterk verzamelspel.

 • Spel - Gelukkige Hans -...

  €8.22

  Een varken geruild! Of een gans? Of een paard? De dobbelstenen beslissen hoeveel van jullie plaatjes julie tegen andere mogen ruilen. Maar opgelet: hier komt het er niet op aan de grootste rijkdom te vergaren, maar wel het grote geluk te vinden. Wie als eerste door slim te ruilen het klaviertje op de kop tikt, is de winnaar. Een sluw ruil- en verzamelspel.

 • Spel - De wolkenmaker -...

  €14.83

  De wolkenmaker en de kraai koken samen het ongelooflijkste weer! Maar als de wolkenmaker er een keer niet is, staat de kraai er alleen voor - en ze heeft jullie hulp nodig. Met een beetje geluk met de dobbelstenen en een goed geheugen bij het omdraaien van de ingrediëntenkaartjes, verzamelen jullie de ingrediënten voor de drie receptenkaartjes. Als het jullie lukt voordat de wolkenmaker weer thuis is, hebben julie samen gewonnen. Een coöperatief memospel.

 • Spel - Fex - Slodderheks -...

  €16.49

  Middernacht in het heksenwoud! De slodderheks brouwt haar beroemde toverdrank. Maar dat is helemaal niet zo eenvoudig, want de slordige heks vergeet vaak welke ingrediënten ze al in de toverketel heeft gegooid en welke nog ontbreken. De spelers moeten de slodderheks helpen om het ontbrekende ingrediënt te vinden, maar alleen de snelste krijgt als beloning een toverdrank. Een behekst observatiespel. Met “Fex-effect” om de moeilijkheidsgraad te verhogen.

 • Spel - Mijn eerste spellen...

  €24.75
  O jee, Pia en Paul moeten dringend plassen! Kunnen jullie hen helpen om snel op het plaspotje te raken? De dobbelsteen beslist: ofwel komt het potje dichterbij, ofwel moeten ze nog wat drinken. Maar een ongelukje kan ook snel gebeuren. Zijn jullie er op tijd geraakt? Fantastisch! Het plasje belandt in het potje. De speelse potjestraining helpt kinderen bij het zindelijk worden. Een coöperatief dobbelspel
 • Spel - Mix-max-rally -...

  €8.22

  Een pinguïn kan goed zwemmen en een kangoeroe maakt de hoogste sprongen. Maar wat doet de pingoeroe? Dat is een mix-max-dier dat uitstekend kan springen en zwemmen! Meng voor de rally het gepaste mix-max-dier en overwin als snelste het hindernissenparcours. Met een beetje geluk winnen jullie de mix-max-rally! Een spannende hindernisloop.

 • Spel - Beren erger jullie...

  €12.36

  Alle beren willen op vakantie! Maar de vlucht naar de eilanden kan behoorlijk turbulent worden, want de draaipijl en de dobbelsteensymbolen beslissen hoe snel de beren vooruitkomen. Als ze van het bord worden gegooid, betekent dat: vakantiebeer, erger je niet! Wie geluk heeft en met zijn drie beren als eerste naar de eilanden kan vliegen, heeft gewonnen. - In de auto, de trein of het vliegtuig - dit Haba-reisspel zorgt voor veel plezier en entertainment onderweg en laat de tijd sneller voorbijgaan. Kortom: nooit meer vervelen! - De dobbelspelklassieker als grappig reisspel.

 • Spel - Dobbelkoning - 8-99j...

  €14.01

  Breng je koninkrijk tot bloei! - Win nieuwe onderdanen voor je koninkrijk als je met drie keer gooien aan de meeste uiteenlopende voorwaarden op de kaartenkuit voldoen. Met speciale kaarten krijg je voordeel. Maar pas op voor dorpsgekken en draken. Wie aan het einde de beste burgers heeft, wint.

 • Spel - Club der klauwen -...

  €14.01

  Doek open voor het grote gemaskerde bal! Tussen alle gasten met fluwelen pootjes probeer je jouw medespelers te ontmaskerenvoor je zelf ontmaskerd wordt. Speel je poezenkaartjes nodig uit, trek de juiste conclusies en geef tegelijk zo weinig mogelijk over jezelf prijs. Verzamel de meeste punten met de scherpe neus van een detective.

 • Mini Spel - Monstervangst -...

  €5.74

  Monsteralarm! Dat betekent: zorg dat je snel bent en de verschillende monsterkaartjes goed in het oog houdt. Is het aantal monsters hetzelfde als op de dobbelsteen? Tik dan als eerste de juiste monsterhand aan! Wie zo de meeste monsterkaartjes verzamelt, wint. Een monsterachtig reactiespel.

 • Mini Spel - Kriebelbeestjes...

  €5.74

  Welk insect heeft zich onder welke bloem verstopt? Als de kaartjes eenmaal bedekt zijn, moet je goed onthouden welk kriebelbeestje waar zit. Vervolgens bepaalt de dobbelsteen welke bloem je mag optillen. Wie de meeste kriebelbeestjes vindt, wint het spel. Een kriebelig geheugenspel.

 • Mini Spel - Pinguflip -...

  €5.74

  Daar gaan we! Als mama pinguïn vis op stokjes uitdeelt, flitsen de pinguïnkindjes van schots naar schots. Echter bij het afzetten, keren de schotsen steeds om en verschijnen er nieuwe actiesymbolen. Wie met zijn pinguïnkind het eerst drie rondjes aflegt, wint. Een verdraaid leuk wedloopspel.

 • Spel - Draak Flonkervuur...

  €8.22

  Draak Flonkervuur en zijn vrienden zijn op ontdekkingstocht. Begeleid hen en vind samen vuurspuwende vulkanen, geheimzinnige schatkaarten en nog veel meer, door de bingokaartjes om te draaien. Voor elk plaatje dat je op je bingokaartje ontdekt, krijg je een dondersteen. Wie als eerste er vier op een rij heeft, roept ‘Drakenbingo!’ en wint. Een spannend bingospel.

 • Spel - Domino in actie -...

  €8.22

  Alarm, alarm! Overal zijn zwaailichten! Welk voertuig en welke manschappen horen bij de politie, de hulpdienst of de brandweer? Kijk aandachtig en leg de kaartjes juist. Met een beetje geluk en een scherpe blik, kun je de meeste zwaailichten verzamelen en winnen. Een gespierd legspel!

 • Spel - Gris en grijp -...

  €8.22

  Gris en grijp als de afbeeldingen op de kaartjes in het midden van de tafel, overeenkomen met de net gegooide symbolen. Maar let op: als het symbool <> wordt gegooid, mag niemand naar een kaartje grisse. Wie juist reageert en dus de meeste kaartjes kan verzamelen, wint het spel. Een levendig reactiespel.

 • Mijn eerste spellenzoo 3-8j...

  €30.99

  In de zoo is er heel wat aan de hand! De apen maken heibel, de veelvraat heeft alweer honger en de kameleons veranderen voortdurend van kleur. Kun jij rust brengen in deze chaos? Tel de vlekken van de giraffen, loop een wedstrijd met de dieren of onthoud hun exacte positie. In 10 verschillende spelen word je de beste oppasser ter wereld. Een leuke verzameling leerspellen die de concentratie, het inzicht in getallen en hoeveelheden, de tastzin en het herkaennen van kleuren en vormen bevorderen.

 • Toverketel 5-99j - HabaÒ

  €20.62

  Heks o flex! Groen spinnenrag! Wie heeft oud e toverschool het best opgelet en brouwt het juiste toverdrankje in de pruttelende toverketel? Probeer de juiste ingrediëntenkaartjes voor je drankje om te draaien. Jullie koken volgens symbool en kleur. Maar pas op: de wervelwind kan je recept grondig door elkaar schudden! Wie als eerste de juiste mix van toverdrankjes brouwt, wint het spel.Ò

 • Kikkersprongen 3-7j - Haba

  €14.83

  Vier vrolijke knikkerkikkers willen springkampioen worden. Keer op keer springen ze met wat dubbelgeluk rond de vijver. Per voltooide ronde mogen ze een bloemblaadje van hun eigen waterlelie omdraaien. Welke turbospringer wint de wedstrijd? WOW! Als bij toverslag boeit de bloem van de winnaar helemaal open.

 • Sterrenzoeker vind snel de...

  €20.62

  Ruimtereizigers, opgelet! Midden in de oneindige weidsheid van het heelal vallen de navigatiesystemen van jullie turboraketten uit. Vinden jullie toch de weg naar huis terug? Schitterende sterrenbeelden wijzen jullie de weg en de nieuwe opdracht is; sterrenzoektocht!

 • Memory Game Wild Animals 72...

  €9.05

  Memory Game 72 stukken, thema wilde dieren, geschikt vanaf 3 jaar

 • Memory Game Ocean Animals...

  €9.05

  Memory Game 72 stukken, thema oceaan dieren, geschikt vanaf 3 jaar

 • Athletic games 7-99j - Djeco

  €10.70

  Wie wordt de kampioen van de Athlectic games? De speler die de beste kaartcombinaties weet te maken en de meeste kaarten neerlegt behaalt de titel!