New products

  • New
  Spaarpot: Panda - A little...
  €12.36

  Is jouw kindje toe aan het krijgen van zakgeld? Een leuke spaarpot helpt bij het verstandig leren omgaan met geld. Deze lieve panda ligt rustig te wachten tot je kindje er het spaargeld in doet.

  Quick view
  • New
  Nachtlamp: Paddenstoel...
  €22.27
  Deze nachtlamp in de vorm van een paddenstoel huisje is perfect voor kinderen die graag met een klein lichtje in slaap willen vallen. Het geeft je kindje een veilig gevoel doordat het licht een zachte gloed geeft in het donker. Met het draadloze design neem je de nachtlamp ook makkelijk mee op reis.
  Quick view
  • New
  Nachtlamp: Paddenstoel...
  €22.27

  Deze nachtlamp in de vorm van een paddenstoel huisje geeft je kindje een veilig gevoel doordat het licht een zachte gloed geeft in het donker. Perfect voor kinderen die niet graag in het donker slapen.

  Quick view
  • New
  Little light: Katje - A...
  €10.70
  Op zoek naar een lampje voor in de baby- of kinderkamer? Naast dit lieve katje wordt in slaap vallen een stuk fijner. Het lampje geeft namelijk een zachte glow en gaat dankzij de handige timerfunctie na 15 minuutjes automatisch uit. Perfect om bij in slaap te vallen en fijn te dromen over de liefste katjes!
  Quick view
  • New
  Nachtlamp adapter 5V: EU -...
  €6.57

  Wil jij ons nachtlampje aansluiten op netstroom? Gebruik dan onze witte 5V adapter. De adapter kan gebruikt worden in landen met het volgende stopcontact: type C (Europa)

  Quick view
  • New
  Kunst op nummers...
  €11.12
  het kind volgt de kleurcodes op de vellen en brengt vierkante stukjes zelfklevende mousse aan om de feestjurken van de meisjes te versieren.
  Quick view
All new products

Best Sellers

All best sellers