Spaarpot: Panda - A little lovely Company

12,36 €

Is jouw kindje toe aan het krijgen van zakgeld? Een leuke spaarpot helpt bij het verstandig leren omgaan met geld. Deze lieve panda ligt rustig te wachten tot je kindje er het spaargeld in doet.

Menge

Add to my wishlist

Congratulations!
Please note that this list has been automatically created
Product added to the list
Schließen
Anmelden

You need to be logged in order to add products to a list

Sorry!

Please contact the shop first to be allowed to create a list

Beim Kauf dieses Artikels sammeln Sie 1 Punkt, Punkte,. Ihre heutige Bestellung umfasst dann 1 Punkt, welche in einen Gutschein mit folgendem Wert umgewandelt werden können: 0,50 €.

Het zwart-witte vriendje is gemaakt van BPA, ftalaat en loodvrij PVC en heeft een opening aan de bovenkant groot genoeg voor al je spaargeld. Zit je spaarpot vol of wil je iets leuks kopen? Maak de spaarpot gemakkelijk open en dicht met de draaideksel aan de onderkant. Draai het dekseltje door tot je een klik hoort, dan weet je dat deze goed dicht zit. Zo wordt de financiële opvoeding van jouw kindje een feestje. Combineer de panda spaarpot met onze andere panda producten voor een hippe baby- of kinderkamer. Liever een andere design? Bekijk hier onze andere spaarpotten. Specificaties Opening aan de bovenkant: 3 x 0,5 cm Handige draaideksel aan de onderkant Kleur: Wit met zwart Materiaal: BPA-, lood- en ftalaat vrij PVC Afmetingen: 16 x 9 x 11 cm

Vielleicht gefällt Ihnen auch

  • Spaarpot: Vlinder - Little...
    12,36 €
    Deze superleuke spaarpot in de vorm van een vlinder is een must have voor iedere kinderkamer. Met deze spaarpot wordt het een feestje voor de kinderen om hun geld te sparen. De spaarpot kan geopend worden door het hoofdje van de onderkant te draaien.
    Vorschau