Filtern nach

kleur

kleur

Muts-Hoed-Pet

Muts-Hoed-Pet

Aktive Filter

  • Reduziert

  Posse Cap - Barts

  20,65 € -20% 16,52 €

  Katoenen panel cap met een verstelbare achterkant voor de perfecte pasvorm en een klein geborduurd palmboompje aan de voorkant. De pet komt in prachtige nieuwe kleuren. Een van onze bestsellers!

  • Reduziert

  Patrol Hat Green one size...

  20,65 € -20% 16,52 €

  Een stijlvolle zomerhoed met naturel getinte kroon en gekleurde rand. De hoed heeft een verstelbare band aan de binnenkant voor de perfecte pasvorm en is gemaakt van papier. Het mag warm worden!

  • Reduziert

  Ibiza Hat Wheat size M -Barts

  20,65 € -20% 16,52 €

  De Ibiza hoed is geweven van papier en versierd met een gevlochten koord rondom de bol van de hoed. Aan de binnenkant zit een verstelbare band om de hoed op z'n plek te houden. 

  • Reduziert

  Gamble Hat Wheat one size...

  28,92 € -20% 23,13 €

  Een mooie zonnehoed is belangrijk op vakantie. In dit geval kunnen we geen betere optie bedenken dan de Gamble hoed! Deze hoed is gemaakt van een ademende papier mix en heeft een stijlvol koord rondom de kroon. Aan de binnenkant zit een verstelbaar bandje waarmee je 'm - indien nodig - strakker op je hoofd zet.

  • Reduziert

  Dameshoed Wanderson Black -...

  28,92 € -20% 23,13 €

  Dameshoed, ideaal voor de warme zomerdagen. Aanpasbaar aan de binnenzijde, zodat het iedereen past. Gemaakt uit 50% stro en 50% papier.