Er zijn 190 producten.

Item 1-12 van 190 in totaal item(s)
  • Nieuw

  Boomgaard kaartspel 3-6j -...

  € 7,50
  Boomgaard, kaartspel. O jee, de raad komt eraan! De brutale vogel wil het rijpe fruit van de fruitbomen stelen. Kunnen jullie de kersen, appels, peren en pruimen plukken voordat hij de boomgaard bereikt? Met een beetje geluk bij het dobbelen mogen jullie één of twee vruchtkaarten pakken. Als de raaf opduikt, gaat hij een veld in de richting van de boomgaard vooruit.
  • Nieuw

  Boomgaard, het demospel...

  € 12,50
  Boomgaard, het memospel. Alarm! De brutale raaf staat op het punt jullie lekkernijen weg te kapen. Verzamel al het fruit door de bij de gegooide kleur passende vruchten om te draaien. Het doel van het spel is om al het fruit te verzamelen voordat de raaf alles van jullie wegkaapt.
  • Nieuw

  Kleine regenboogrups 3-6j...

  € 7,50

  Kleine regenboogrups. De lentetuin is al vol met kleuren. De vogels tsjilpen, de vlinders fladderen en iedereen wil met de kleine regenboogrups spelen. Wie heeft het eerst alle stukken van zijn regenboogrups achter elkaar gelegd? Een kakelbont verzamelspel.

  • Nieuw

  Bens bouwplaats domino...

  € 7,50
  Bens bouwplaats - domino. Ben komt vrolijk op zijn bouwplaats aan. Maar dan schrikt hij zich rot. Wat is hier gebeurd? De graafmachine staat bij het bouwplaatsbord, de vrachtwagen achter de betonmixer. Wie kan Ben helpen de bende op de bouwplaats op te ruimen en de juiste afbeeldingen naast elkaar te leggen? Met een beetje geluk en het juiste overzicht kun je al je eigen kaarten als eerste afleggen. Een ijzersterk legspel.
  • Nieuw

  The victories of daily life...

  € 15,20
  Een decoratief en educatief houten voorwerp
 • Loopfiets Staal Vintage red...

  € 94,50

  Deze loopfiets in staal is geschikt voor kinderen van 1 tot 6 jaar (geschikt tot 35kg).

 • Loopfiets Staal Vintage...

  € 94,50

  Deze loopfiets in staal is geschikt voor kinderen van 1 tot 6 jaar (geschikt tot 35kg).

 • Loopfiets Staal Zwart -...

  € 94,50

  Deze loopfiets in staal is geschikt voor kinderen van 1 tot 6 jaar (geschikt tot 35kg).

 • Spel - Tsjoeke, tsjoeke,...

  € 29,95

  2-4 spelers / 3-8j

  Tsjoeke, tsjoeke, daar komt de trein! Op de vier perrons verdringen de passagiers zich. Nu hebben de spelers geluk nodig bij het gooien en een goed overzicht bij het omzetten van de wissels. Maar wat gebeurt er? De passagiers hebben tickets voor verschillende stations. Wie met de trein de meeste passagiers naar zijn/haar eigen station kan brengen, wint het spel.
 • Spel - Mijn eerste spellen...

  € 24,95

  +2j

  1-4 spelers

  Er is brand in Habastad! Om het vuur te kunnen blussen, hebben de brandweermannen Max en Anton hulp nodig: als voorbereiding maken de spelers zich vertrouwd met de uitrustingsvoorwerpen van de brandweer. Daarvoor is een goed geheugen nodig: wie vindt de emmer, brandblusser en slang in de brandweerauto om alle branden te blussen?

 • Nachtlampje voor in het...

  € 19,95
  Wanneer het nachtlampje met 6 schattige, veranderende afbeeldingen in het donker automatisch aangaat, worden de lieve welterusten-draken wakker en vergezellen zij de kleine slaapkoppen stilletjes bij het inslapen.
  Gewicht product:  0,072 g
  Kleurenwisselaar:  geen
  Motief:  Draak
  Max. vermogen lamp:  1 W
  Soort lamp:  Led
  Stroomvoorziening:  Stroomtoevoer: 230 V
  Materiaal:  Kunststof
 • Spel - Hamsterbende +3j - Haba

  € 17,95

  4-8j

  1-4 spelers

  De hamsters razen door hun hol, suizen met de lift op en af, rennen door het loopwiel en flitsen met de gondel en de lorrie heen en weer. Maar het is herfst en het is hoog tijd om een voorraad aan te leggen ... Slagen de hamsters erin alle wortels, klavers en korenaren in de juiste voorraadruimtes te brengen vóór de bladeren van de boom gevallen zijn en de egel zich in zijn bladerenhoop verstopt?